Fokozott rendőri jelenlét az ünnep alatt is


2019-10-31 17:32:26  | cikk:  | 


Fokozott rendőri jelenlét az ünnep alatt is főképe
A halottak napja és a mindenszentek ünnepének közeledtével a pápai rendőrök a polgárőrökkel közösen vigyáznak a temetőkbe látogatók biztonságára.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai már az ünnepek előtti napokban is kiemelt figyelmet fordítanak a Pápai járás temetőinek ellenőrzésére. A körzeti megbízottak 2019. október 28. óta a vidéki temetőkben teljesítenek járőrszolgálatot a polgárőrség tagjaival. A járőrözés célja a mindenszentek ünnepe előtti időszakban előforduló vagyon elleni jogsértések, különösen a virág- és koszorúlopások megelőzése volt. A rendőrök megszólították a temetőbe látogatókat is, akiknek bűn- és baleset-megelőzési tanácsokat tartalmazó prevenciós kiadványokat adtak át. Felhívták a gépkocsival érkezők figyelmét arra, hogy a parkolóban hagyott jármű ajtajait és ablakait mindig alaposan zárják be, illetve az utastérben soha ne hagyjanak értéket.
A Pápai Rendőrkapitányság 2019. október 28-tól november 4-ig kiemelt rendőri jelenlétet biztosít az illetékességi területén található temetőkben és azok környékén.

Képek:


Címkék: rendőrségi