Három arany az úszóknál


2019-10-29 20:44:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Három arany az úszóknál főképe
A Pápai Úszó Sportegyesület és a Veszprémi Úszó Klub a 2019/2020-as tanévben négy fordulóból álló kupasorozatot indított, melynek utolsó versenyén az összesítésben első három helyen álló csapatot illetve a legeredményesebb megyei csapatot jutalmazzák. Az Úszósuli Körverseny első állomása Pápa volt, ahol 15 klub több mint 300 úszója állt rajtkőre.

A bajnokság célja a megyei és környékbeli egyesületek, úszóiskolák úszóinak versenyeztetése, sikerélményhez juttatása. Ezt elősegítendő a szövetség aktuális korosztályos ranglistáján, az aktuális versenyszámban, az első húsz között szereplő úszók nem nevezhettek, számukra versenyen kívüli indulási lehetőséget biztosított a rendező Pápai Úszó Sportegyesület.

Összesítésben a legtöbb pontot a Komáromi ÚKSE szerezte, második a Szombathelyi SK SI lett, míg a dobogó harmadik fokára a Veszprémi Úszó Klub fért fel. A házigazda PUSE három első-, egy második- és egy harmadik és tíz pontszerző helyet szerzett. A versenysorozat novemberben Veszprémben folytatódik.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!