Magyar Kupa: Patinás klub érkezik


2019-10-29 15:35:06  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: dvtk.eu  | 


Magyar Kupa: Patinás klub érkezik főképe
A bajnokságban tapasztalt botlások után a kupában vigasztalódna a Perutz FC, mely a nagy tradíciókkal bíró Vasassal találkozik a 32 közé jutásért.

A Bicske és a III. kerületi TVE elleni vereség után újabb komoly erőpróba vár a sárga-kékekre, hiszen a Magyar Kupa 7. körében magasabban jegyzett együttessel találkoznak. Lengyel Ferenc tanítványai a szeptemberi fordulóban egy korábbi NB II-es alakulatot ejtett ki, Cegléden a 89. és a 94. percben találtak be a pápaiak, amivel kiharcolták a folytatást.
Az NB II-es tabellán pillanatnyilag 8. helyen álló Vasas az Úrkút 1-0-s legyőzésével jutott a mostani körbe, Torghelle Sándorék megszenvedtek a megyei csapat ellen, hiszen a 71. percben egy öngóllal szerezték meg a továbbjutást érő találatot. A pápai szakvezető szerint egyértelműen a vendégek az esélyesek, akiknél Király Botond, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club saját nevelésű játékosa is szóhoz juthat.

- Nem nyom minket az esélyesség terhe, szeretnénk egy jó meccset játszani - mondta a pápai tréner. - Örülök, hogy egy ilyen patinás klubot el tudtunk hozni a pápai közönségnek, bízom benne, hogy sokan látogatnak majd ki a találkozóra. Sajnos sérülések miatt nem vagyunk sokan, bízom benne, hogy a hétvégi bajnokira nem fog bővülni a hiányzók listája. Az ellenfél kiléte és a tv közvetítés miatt ez egy jeles nap lesz számunkra, igyekszünk helytállni.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, ha a csapatok nem bírnak egymással a rendes játékidőben, kétszer 15 perc hosszabbítás, majd tizenegyesek következnek. A mérkőzést október 30-án, szerdán 20 órától az M4 Sport élőben közvetíti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!