Megszakadt a Perutz idegenbeli veretlensége


2019-10-27 17:05:24  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: III. kerületi TVE - Facebook  | 


Megszakadt a Perutz idegenbeli veretlensége főképe
Korábbi élvonalbeli játékosai vezérletével a III. kerületi TVE nyerte az NB III-as labdarúgó bajnokság 12. fordulójának rangadóját, miután három góllal legyőzte a Perutz FC-t.

A kezdő sípszó előtt mindössze két pont választotta el a csapatokat a tabellán, a pápaiak múlt heti vereségük ellenére továbbra is őrizték dobogós helyüket. A jó erőkből álló hazaiaknál több korábbi élvonalbeli bajnok és válogatott játékos, Magyar Kupa győztes is ott volt a kezdésnél.

A pápaiak kezdték jobban a találkozót, hiszen mindjárt a hatodik percben megszerezték a vezetést: egy begyakorolt figura végén Nagy Tamás csúsztatott a rövidbe 0-1. Negyed óra elteltével egyenlített a kerület, a korábbi válogatott, Rajczi Péter talált be, sőt a 35. percben már a vendéglátók vezettek, miután Bori Gábor értékesített egy erősen véleményes büntetőt. 2-1-es első félidő után a második játékrészben tíz perc alatt lerendezte a meccset a fővárosi klub, az 53. percben egy kontra végén Rajczi duplázta meg góljai számát, majd egy óra játék után Czvitkovics passzát Sili belsőzte az üres kapuba, kialakítva a 4-1-es végeredményt.

III. kerületi TVE - Perutz FC 4-1 (2-1) Gsz.: Rajczi 2, Bori, Sili ill. Nagy T.

Lengyel Ferenc: Túlzó a különbség, az tény, hogy jobb csapattól kaptunk ki, viszont alakulhatott volna másképp is a találkozó. 0-1 után legalább három 100 százalékos helyzetet hagytunk ki, majd sajnos azt kell, hogy mondjam, a játékvezető hathatós közreműködésével fordított a III. kerület. 60 percig taktikusan, remekül játszott a csapat, ám a bajnoki cím egyik fő esélyese bírói segédlettel fölénk kerekedett.

III. kerületi TVE: Megyeri - Huszty, Szalai, Erdei, Bori - Rabatin, Fazakas (Sorecz 76.), Nikházi (Petneházi 60.), Borvető (Czvitkovics 46.) - Rajczi, Sili, vezetőedző: Kemenes Szabolcs.

Perutz FC: Keserű - Farkas D., Dóczi, Császár, Böröczky - Nagy T., Baldauf, Kalász (Iványi 63.), Szilágyi, Zsirai (Irmes 63.) - Szabó Zs. (Farkas B. 70.), vezetőedző: Lengyel Ferenc.

A pápai csapatra a folytatásban két hazai mérkőzés vár, október 30-án szerdán 20 órától a Magyar kupában a Vasassal csap össze, majd november 3-án 13:30-tól a Nagykanizsa vendégszerepel a Perutz stadionban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!