Hatalmas érdeklődés övezte Deák Bill Gyula koncertjét


2019-10-27 12:51:34  | cikk: Babos Petra  | 


Hatalmas érdeklődés övezte Deák Bill Gyula koncertjét főképe
A rendszerváltoztatás harmincadik évfordulójára meghirdetett emlékév keretében Szabadságkoncert elnevezésű könnyűzenei program megszervezésére adott be Pápa Város Önkormányzata pályázatot. A magyar kormány még korábban az 1989-90-es rendszerváltoztatás 30. évfordulóját emlékévvé nyilvánította, 30 éve szabadon címmel. Városunkban, a Fő téren a tegnap késő délutáni Szabadságkoncerten a magyar blues-énekes Deák Bill Gyula lépett fel. A koncertre megtelt a Fő tér fiatalokkal és idősebbekkel egyaránt.
Deák Bill Gyula elmondta, a közönség szereti, amit ő csinál, s ez jól látszik abból, hogy mekkora érdeklődés övezte a Fő téri koncertjét.
-Szeretnek engem az emberek, ami nagyon jó érzés és ez ad erőt a folytatáshoz. Jól esett, hogy tele volt a Fő tér, s velem együtt énekelt a közönség. Nagy öröm számomra, hogy még a mai napig is sok helyre hívnak fellépni, s úgy gondolom, éppen azért szeretnek, mert hiteles vagyok, nem adom el magam olcsón - emelte ki Deák Bill Gyula.
Deák Bill Gyula örömmel érkezett Pápára

Deák Bill Gyula Kőbányán él, azok között, akikről, illetve akikhez szólnak a dalai.
-Kőbányán születtem, s a mai napig is ott élek, ott érzem jól magam. Kérdezték már, hogy miért nem megy fel a Hűvösvölgybe, de nekem itt vannak a barátaim, a gyökereim, én szeretem Kőbányát, idei köt a fiatalságom, tisztelnek az itt élők - mondta el.
Deák Bill Gyula a Szabadságkoncert kapcsán elárulta, öröm számára, hogy meghívták, hiszen ez nagy megtiszteltetés volt neki, az hogy a Fő téren játszhatott.
-A rendszerváltás nekem nagyon érdekes volt. Azt mondták régen, hogy nem vagyok színpad-és képernyőképes. Ehhez képest játszottam az István, a királyban, voltam kint Sevillában, sok filmben és rockoperában dolgoztam. Nagydolog ma már, hogy oda megyek külföldre, ahová akarok. Azelőtt ez nem így volt. Kitüntettek a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével is. Egyszóval, jól érzem magam, örülök, hogy itt élhetek Magyarországon, s ameddig lehet és persze van rá igény énekelek, koncertezek- zárta gondolatait.
A Szabadságkoncert hétfőn folytatódik. 16 óra 30 perctől Vastag Csaba és zenekara lép majd fel, vendégelőadó Vastag Tamás lesz. S még aznap, vagyis október 28-án 19 óra 30 perctől a Lord zenekar zenél majd a Fő téren.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!