Halloween-parti a Tarczyban


2019-10-24 17:17:57  | cikk: Babos Petra  | 


Halloween-parti a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már több éve hagyomány, hogy vidám Halloween-napi partit szerveznek a kéttannyelvű tagozatra járóknak.
-Ez az éves munkatervünk legrémisztőbb programja, amikor a diákok boszorkányoknak, szellemeknek, csontvázaknak öltöznek, s együtt ünneplik a Halloween-t. Az intézményben már évek óta hagyomány, hogy az ősi kelta ünnepet, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak október 31-én éjszaka, a pápai tarczys tanulók is felelevenítenek - mondta Hardi Tünde tagozatvezető, aki hozzátette, minden évben igyekeznek valami újat vinni a rendezvénybe, ebben az évben minden angolos csoport dalt vagy mondókát adott elő. A Fáy lakótelepi Óvoda 32 óvodása is ellátogatott ma délelőtt a Tarczyba, s megtekintette az osztályok kis műsorát, s a Trick or Treat” jegyében édességet osztottak az ovisoknak a tarczysok.
Második alkalommal hirdették meg a tökfaragó versenyt, amelyre 43 darab vidám, ötletes tökfej érkezett.
Butiné Kemenczki Anitától, a tökfaragó verseny szervezőjétől megtudtuk, nagy örömükre idén nagyon sokan vettek részt a tökfaragáson, s mindenkit szerettek volna jutalmazni, hiszen nagy munka volt a szülők és a gyerekek részéről a faragás.
A közös program után a diákok a saját tantermeikben folytatták a mulatozást, ahol táncolhattak, mókázhattak és finomabbnál-finomabb sütiket fogyaszthattak el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!