Közvetlen riválisához utazik a Perutz FC


2019-10-24 16:49:25  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Közvetlen riválisához utazik a Perutz FC főképe
Nehéz sorozatot kezd meg a III.kerületi TVE elleni idegenbeli bajnokival a Perutz FC. Az NB III-as labdarúgó bajnokság 12. fordulójában a második a harmadik helyezettet fogadja.

Ismét nem úgy sikerült a pápai csapat hazai bajnokija, ahogy azt a szurkolók, a játékosok és Lengyel Ferenc elképzelte, a vendéglátók ugyanis hiába szerezték meg a vezetést Szabó Zsolt büntetőjével, a bicskeiek az utolsó tíz percben előbb kiegyenlítettek, majd a 90.percben a győztes találatot is megszerezték.

- Nyerhető meccsen maradtunk alul, hiába uraltuk a találkozót, az ellenfél két megingásunkat könyörtelenül kihasználta. Az elmúlt 11 fordulóban mindössze tíz gólt kaptunk, ami szerintem jó, beszédes adat, hogy ebből nyolcat pontrúgásból lőtt ellenfelünk és mindössze kettő született akcióból. Ez is azt mutatja, hogy a szögleteknél, szabadrúgásoknál jobban kell koncentrálunk, a Bicske ellen is egy szabadrúgás és egy sarokrúgás után került a hálónkba a labda. Ez egyrészt azt mutatja, hogy főleg idegenben a zárt, fegyelmezett védekezést jól csináljuk, ugyanakkor ez az adat megmutatja a hiányosságainkat is, amiken dolgoznunk kell.

Mindössze két pont választja el a III. kerületet és a Perutz alakulatát a tabellán, Kemenes Szabolcs csapata két vereség után múlt héten Sárváron nyerni tudott és ismét ott lohol az Érd nyomában. A fiatalok mellett Czvitkovics Péter, Bori Gábor, Rajczi Péter valamint Nikházi Márk személyében NB I-es rutinnal rendelkező, korábbi válogatott futballisták is a fővárosaik csapatát erősítik, így a Perutznak nem lesz könnyű dolga.

- Idegenben eddig jobban ment, ebben bízom most is. Legalább egy pontért utazunk Budapestre, ehhez pedig az kell, hogy zártan védekezzünk, minőségi ellentámadásokat vezessünk, a meghatározó játékosaikat pedig kettőzötten őrizzük. Nem minket nyom az esélyesség terhe, ha a védekezést és a kontrákat meg tudjuk oldani, akár nyerhetünk is - latolgatta az esélyeket Lengyel Ferenc.

A pápaiaknál Hanzl Máté öt sárga lapja miatt nem játszhat. Az összecsapást október 27-én 13.30-kor rendezik.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!