Bébiétel a Teuton lovagrend jóvoltából


2019-10-24 15:47:57  | cikk: Babos Petra  | 


Bébiétel a Teuton lovagrend jóvoltából főképe
Ismét nagy értékű bébiétel-adományt juttatott el városunkba Klaus Blos, a Teuton lovagrend nagymestere. A hatalmas kamion a Fiumei utcai sporttelepre érkezett.
Volstrommer Henrietta, a PVÖ ESZI Család-és Gyermekjóléti Központ Család-és Gyermekjóléti Szolgálatának szakmai vezetője elmondta, 2019-ben az átlagosnál többször érkezett bébiétel-adomány a városunkba.
-Kilencedik alkalommal juttatott el Pápára a németországi lovagrend bébiétel-adományt. Ezúttal 60 raklap étel érkezett, amelyet Pápa Város Egyesített Szociális Intézménye fogadott. A jó minőségű bébiételből nemcsak a pápaiak részesülnek, hanem a környékbeli idős-és gyermekotthonok és olyan szociális intézmények, amelyek a termékek felhasználását el tudják végezni - emelte ki a szakmai vezető, aki hozzátette, nagyon változatos ez a szállítmány, 12 féle árucikk volt a kamionon. Az étkek nagy része ivólé, gyümölcs sűrítmény és gyümölcs alapú desszert.
Volstrommer Henrietta hozzáfűzte, 2018 a családok éve volt, s biztosan ez is közrejátszik abban, hogy nemcsak a pápai önkormányzat, hanem az egész rendszer fókuszba helyezte a családokat.
A városi osztás időpontjáról a későbbiekben értesítik a lakosságot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!