Ma éjfélig tart szülinapi játékunk, várjuk válaszát utolsó heti kérdésünkre!


2019-10-23 11:52:05  | cikk: HuHa  | 


Ma éjfélig tart szülinapi játékunk, várjuk válaszát utolsó heti kérdésünkre! főképe
Ma este zárul 10 héten át tartó születésnapi játékunk, melyet a Pápa-ma 10. születésnapja alkalmából hirdettünk meg. Utolsó heti kérdésünket megtalálja a szülinap menüpont alatt, a helyes választ adók közül csütörtökön sorsoljuk ki nyertesünket.
Az elmúlt hetekben egy-egy szerencsés olvasónknak adhattuk át nyereményét, melyet a Várkertfürdő, a Pápai Hús Kft. és az Esterházy-kastély támogatásával nyújthattunk át játékosainknak. Örömmel értesültünk róla, hogy valamennyien rendszeresen olvassák hírportálunkat és érdeklődéssel figyelik városunk életét, kíváncsiak a történésekre. Néhányan meg is osztották velünk véleményüket.
Kovalszki Lászlóné több héten át játszott velünk

Kovalszki Lászlóné egy borcsomagot és belépőt nyert az Esterházy-kastélyba, az ajándék átvételekor elmesélte, idejétől függően hetente több alkalommal is olvassa hírportálunkat, leginkább a városról szóló híreket keresi, szívesen olvas a kulturális eseményekről és a sportrovatot is átböngészi. Játékunkról is itt értesült és minden héten beküldte a választ. Az ajándéknak természetesen nagyon örült, mint mondta, ritkán fogyaszt bort, de családi, baráti alkalmakkor el fogják fogyasztani, a kastélylátogatás lehetőségével pedig szintén örömmel él majd.
Cerepesné Herczeg Anna leánya nevében vette át a nyereményt, de ő is rendszeres olvasónk

Cserepesné Herczeg Anna leánya Cserepes Edina nevében vette át a nyereményt, hiszen ő Budapest mellett él és onnan figyeli szülővárosa híreit hírportálunk segítségével. Ő vásárlási utalványt nyert a Pápai Hús Kft. támogatásával.
-A lányom szíve Pápára húz, annak ellenére, hogy munkája Budapesthez köti. Gyakran hazajár és rendszeresen figyeli a pápai eseményeket, ebben segít a Pápa-ma hírportál. Így lelt rá a nyereményjátékra is - mesélte az édesanya, aki hozzátette, ő is rendszeresen olvassa lapunkat, leginkább a közélet eseményei iránt érdeklődik. A Pápa-ma mellett a Pápa Városi Televízió műsorát is nézi és a Pápa és Vidékét is olvassa.
Az ajándéknak nagyon örültek, Cserepesné úgy fogalmazott, nagyon kedvelik a húsgyár termékeit, a Március 15. téri üzletben rendszeresen vásárolnak.
Somogyi Zoltán nemcsak olvassa lapunkat, többször szerepelt is benne

Somogyi Zoltán, a Tapolcafői Kertbarát Kör elnöke is rendszeres olvasóink közé tartozik, és szívesen játszott velünk. Mint mondta, nagy lokálpatrióta, folyamatosan figyeli a város eseményeiről, híreiről szóló tudósításokat, azt pedig mosolyogva tette hozzá, hogy ő is többször szerepelt már lapunkban.
-Nagyon érdekel Pápa város története, ha tehetem, minden rendezvényre elmegyek, külön gyűjteményem van pápai könyvekből, ez már egy kis könyvtárnyi anyag - mesélte. Azt is megtudtuk tőle, nemcsak a hírportálunkat figyeli, de nézi a helyi televízió adását is. Születésnapi játékunkban is rendszeresen részt vesz, több héten át küldte be a helyesnek gondolt választ és egyszer csak rámosolygott a szerencse. Somogyi Zoltán Várkertfürdős ajándékutalványt nyert, ezzel kapcsolatban elmondta, évente néhány alkalommal keresi fel a fürdőt, leginkább a téli időszakban, amikor a kiúszó medence meleg vize gőzölög, hiszen ez látványnak is nagyon kellemes. Nevetve mondta, most, nyereményének köszönhetően majd többször látogat a fürdőbe.
Orosz F. Péterné fontosnak tartja, hogy tájékozódjon a város híreiről

Szintén Várkertfürdős nyereményt vehetett át Orosz F. Péterné, aki ugyancsak nagyon örült az ajándéknak, mint mondta, gyakran olvassa lapunkat és fontosnak tartja, hogy tájékozódjon a városban történt eseményekről. De nemcsak ő, távol élő gyermekei is figyelik hírportálunkat, hogy megismerjék a pápai híreket.

Születésnapi nyereményjátékunk ma este ér véget, a 10. kérdésre éjfélig még várjuk a válaszokat. A sorsolást holnap tartjuk, nyertesünket e-mailben értesítjük, jövő hét elején pedig kisorsoljuk a fődíjat is a Kossuth utcai City GSM üzlet támogatásával. A főnyeremény egy értékes okosóra, amit az az olvasónk nyerhet meg, aki mind a 10 héten részt vett játékunkban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!