A Bicskét fogadja a Perutz FC


2019-10-18 18:01:54  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veszpremfoci.hu  | 


A Bicskét fogadja a Perutz FC főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság 11. fordulójában a Perutz FC ismét megpróbálkozik érvényesíteni a hazai pálya előnyét és megszerezni idei második sikerét a Várkert úton.

Ismét egy sikeres úton van túl a Perutz FC, Lengyel Ferenc tanítványai ugyanis Kalász Milán duplájával a Puskás Akadémia II. otthonából hozták el a három pontot, amivel továbbra is őrzik idegenbeli veretlenségüket, és már a csoport második helyén állnak.

- Az egyik legnehezebb meccsünk volt a Puskás elleni, egy nagyon jó fizikális állapotban lévő, gólra törően játszó ellenfelet sikerült legyőznünk - tekintett vissza a pápai tréner. - A visszajátszók ellenére sikerült hatodik idegenbeli meccsünkön az ötödik sikert aratni, a nagyon jó egyéni teljesítmények mellett meglátásom szerint a csapategység hozta meg a sikert, na meg az, hogy a begyakorolt játékelemekből kétszer is be tudtunk találni.

Lengyel Ferencnek a Puskás II. és a Bicskére való felkészülés során is az egyik legnagyobb fejtörést a sérültek állapota jelentette. Szerencsére Böröczky Bálint és Dóczi Krisztián is teljes értékű edzésmunkát végzett a héten és Nagy Tamás eltiltása is lejárt, Farkas Dániel viszont ötsárgás, így ő a védelemből biztosan hiányozni fog.

A legutóbbi fordulóban a Bicskei TC győzelmi esélyt és a tabellán való feljebb lépést halasztott el a Sárvár FC ellen. Az 1-1-es végeredmény azt jelentette, hogy a vasárnapi vendégek a 11. helyre csúsztak vissza a tabellán. Meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtanak a Fejér megyeiek, hiszen legutóbbi öt mérkőzésük mérlege két győzelem, két döntetlen, egy vereség.

- Bízom benne, hogy végre megtaláljuk azokat a játékelemeket, amikkel végre hazai pályán is eredményesek tudunk lenni, ehhez kell az is, hogy javítsunk a helyzetkihasználáson - utalt az újonc elleni 90 percre a pápai szakvezető. - Láttam a bicskeiek legutóbbi meccsét, azt tudom mondani, hogy olyan játék jellemző rájuk, mint amilyen habitusú volt játékos korában edzőjük, Dragan Vukmir. Egy erőszakos, sokat futó, a labdát agresszíven támadó csapatról beszélünk, mely fizikálisan erős, nekünk az a dolgunk, hogy kreatívan, koncentráltan, bátran futballozzunk.

Az összecsapást október 20-án vasárnap 14 órai kezdéssel rendezik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!