Pénztárcát lopott az autóból... elfogták


2019-10-15 15:06:52  | cikk:  | 


Lopás miatt indult nyomozás egy 28 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján a bűncselekmény sértettje 2019. szeptember 17-én a hajnali órákban értesítette a rendőrséget arról, hogy az egyik pápai üzlet előtt lezáratlan állapotban hagyott gépkocsijából ismeretlen tettes ellopta a pénztárcáját a benne lévő iratokkal és több mint tízezer forint készpénzzel együtt.

A nyomozók adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt. A rendőrök a 28 éves pápai lakost 2019. október 14-én délután állították elő a helyi rendőrkapitányságra, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett,  elmondta, hogy a lopott pénzt még aznap elköltötte, az iratokat pedig a pénztárcával együtt elégette.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi