Grőber Attila: Ez a közösség valóban közösség volt


2019-10-14 03:35:15  | cikk: HuHa  | 


Grőber Attila: Ez a közösség valóban közösség volt főképe
Az MSZP irodájában várták az ellenzéki összefogás jelöltjei és segítői az önkormányzati választások eredményét vasárnap este. 22 óra előtt nem sokkal jártunk ott, Grőber Attila akkor úgy fogalmazott, 77 százalékos feldolgozottsági adatokat ismernek. Ez alapján értékelte a szavazást.

-Elsőként szeretnék gratulálni Bocskay Lászlónak, ahhoz, hogy abban a párviadalban, melyet velem vívott, nemesen küzdött és most úgy alakult az élet, hogy nem ő nyert.
A Hatpárti Választási Együttműködés polgármesterjelöltje megköszönte minden pápainak, hogy hitet és erőt adtak nekik.
-Ez a közösség valóban közösség volt, ez a közösség valóban olyan eredményt ért el, amire Pápán néhány hónappal ezelőtt senki nem számított - emelte ki, majd jelölttársaihoz fordult és azt mondta: kedves barátaim, akármilyen politikai közösségből jöttetek, büszke vagyok rátok. Büszke vagyok arra, hogy vállaltátok a véleményeteket, az arcotokat és hitet adtatok többezer pápainak ahhoz, hogy van más út és van más lehetőség. Köszönöm nektek.
Grőber Attila úgy fogalmazott büszke jelölttársaira

Grőber Attila üzenetet is megfogalmazott a sajtó jelenlévő képviselői előtt:
-Akárki is lesz a győztes, hívja fel a másikat és mondja el neki, hogy csak a kampánynak szólt az, hogy csak ők dolgoztak, csak ők képviselték a várost. Mert akárki is nyer ma este, többezer ember van ebben a városban, aki nem a leendő győztest támogatja. Ha nem teszi meg, akkor nem szereti a várost, nem tiszteli a pápaiakat és nem a várost tekinti elsődlegesnek, hanem saját magát.
Külön köszönetet mondott dr. Bányai Katalinnak és hangsúlyozta, nem igaz, hogy dr. Bányai Katalin az elmúlt években nem dolgozott, aki polgármester lesz, annak fel kell hívnia telefonon és elmondani ezt neki.
Grőber Attila köszönetet mondott a szavazóknak, barátainak, akik támogatták és megköszönte családjának, hogy hitet és erőt adtak ahhoz, hogy ezt a nehéz időszakot végigcsinálja. Isten áldását kérte Pápa város polgármesterére, és azt, hogy kiderüljön, amit ígért, az nem csak ígéret, hanem a város jövője.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!