Dr. Áldozó Tamás: végtelenül megtisztelő, hogy 8 év után újabb öt évre én vagyok a város polgármestere


2019-10-14 02:57:56  | cikk: HuHa  | 


Dr. Áldozó Tamás: végtelenül megtisztelő, hogy 8 év után újabb öt évre én vagyok a város polgármestere főképe
Ismét a Fidesz-KDNP sikerét hozta az önkormányzati választás Pápán. A szavazás eredményeit 22 óra körül már csaknem teljesen feldolgozták, így az eredmények ismertté váltak a jelölőszervezet előtt is. A Fidesz-KDNP eredményváróján sok segítő, támogató gyűlt össze, akik a jelöltekkel együtt figyelték a beérkező számokat az egyes szavazókörökből.
Dr. Áldozó Tamás ismét bizalmat kapott a pápaiaktól

Az eredmény megismerésekor dr. Áldozó Tamás, akit ismét Pápa város polgármesterévé választottak, köszönetet mondott a választóknak és a rá szavazóknak, a támogatóiknak és segítőiknek, azoknak, akik az elmúlt hetek feszített munkáját és légkörét elviselték és külön köszönetet mondott családjának.
-Rendkívül büszke vagyok, végtelenül megtisztelő, hogy 8 év után újabb öt évre én vagyok a város polgármestere. Van csapatunk, van programunk, van erős akaratunk ebben a városban. Nyertünk 9:1-re, én voltam a város 12. polgármestere és én is maradtam. Köszönöm szépen!
A polgármester a választási eredmények ismeretében két megállapítást tett:
-Nagyon sok mindent kell ezen a választási eredményen végignéznünk, de az, hogy valaki öt év semmittevés után néhány hét kapkodás után ilyen eredményt érjen el, az mindenféleképpen kritika - jelentette ki, másik megállapítása pedig az volt, hogy elvesztették Grőber Attilát a testületből és lett egy második Süle Zsolt.
-Ez nyilván át fogja hangszerelni a következő öt év képviselő-testületi munkáját, de a pápaiak érdekében nekünk meg kell maradnunk a szakszerűség, a tárgyszerűség, a hozzáértés és a felelősség mellett. Nem engedhetünk a demagógiának, még akkor sem, ha ez most majdnem bejött - emelte ki. Bocskay László legyőzéséről a polgármester úgy fogalmazott, fájó, hiszen Grőber Attilának eddig is megvolt minden lehetősége arra, hogy felkészülten álljon minden kihívás elé, de eddig sem tette meg.
A polgármester és a leendő képviselők programja előbbre viszi a várost - fogalmazott dr. Áldozó Tamás

Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, aki mindvégig támogatta a Fidesz-KDNP csapatát szintén a köszönet hangján szólt.
-Köszönjük a választópolgároknak, hogy a korábbiakhoz képest többen vettek részt a szavazáson, és külön köszönjük azoknak, akik bennünket támogattak.
A választásról elmondta, 10 választókerületből 9-ben nyertek, és megnyerték a polgármester választást is.
-Ha így nézzük, ez 10:1, ez vízilabdában is egy jó eredmény, labdarúgásban pedig ritkán fordul elő - fogalmazott a sportélettel vonva párhuzamot. Kiemelte, felhőtlenül örülhetnek, de elemezni kell azokat az okokat, amik miatt egy-egy szavazókörben kikaptak.
-Hétfőtől újra kezdődik a munka és a választópolgárok érdekében azt a hosszú- és rövidtávú elképzelést, amiről a polgármester úr többször is beszélt, valóra kell váltani - hangsúlyozta. Mint mondta, az ellenzéknek mindig könnyebb, ígérhet valótlanságokat, olyasmiket, amiket nem lehet megvalósítani, hiszen a programjuk a várost lehetetlen helyzetbe hozta volna.
-Polgármester úr és a leendő képviselők programja a várost előbbre viszi, a hamis ígérgetések pedig ismét nem arattak sikert. Nyilvánvaló, hogy a polgármesternek az egész várost kell képviselnie, a képviselőknek pedig a saját körzetükért kell dolgozniuk, s mindezt összehangoltan, az egész város érdekében. Azt gondolom, Pápa városa előtt fényes jövő áll.
Arról is szólt, megyeszerte is jól szerepelt a Fidesz-KDNP és a megyei közgyűlésben is sikert arattak, így ez az este számukra igazi örömünnep.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!