19 óráig tart a szavazás


2019-10-13 16:45:47  | cikk: HuHa  | 


19 óráig tart a szavazás főképe
Reggel 6 órakor nyitottak ki a szavazóhelyiségek, a választópolgároknak 19 óráig van lehetőségük arra, hogy részt vegyenek a helyi önkormányzati választáson. Pápán 31 szavazókörben 24 442 választópolgár jogosult a választásra.
19 óráig tartanak nyitva a szavazóhelyiségek

György Gyuláné az Erzsébetvárosi Óvodában adta le szavazatát, úgy fogalmazott, minden választáson részt vesz, sőt kötelezővé tenné a választópolgárok számára a részvételt, szerinte, kell, hogy véleményt mondjon mindenki. Ő maga felkészülten érkezett a szavazókörbe, pontosan tudta, melyik szavazólapon, kinek a neve mellé teszi az ikszet.
Hasonlóan fontosnak tartja a választásokat Veréb Viktória is, aki családjával kereste fel az erzsébetvárosi szavazóhelyiséget.
-Fontosnak tartom ezeket a választásokat, mindig részt veszek rajtuk - jelentette ki, hozzátéve a kampányban figyelemmel kísérte a különböző politikai szereplők munkáját, kommunikációját és pontosan tudta kire adja le a voksát.
-Ez a választás alapvetően befolyásolja a mindennapjainkat, tehát részt kell vennünk a döntésben - véli.
Veréb Viktória családjával érkezett a szavazóhelyiségbe

Csermely Jánosné és Csermely János a Vajda Péter Lakótelepi Óvodában szavazott, még délelőtt felkeresték a szavazófülkét, hogy részt vegyenek az önkormányzati választásokon.
-Mi minden választáson részt veszünk, nekünk fontos, hogy véleményt nyilvánítsunk. Figyeltük a kampányban a híreket, rendszeresen tájékozódtunk az eseményekről - mondta Csermely Jánosné, férje pedig hozzátette, ő maga korábban öt alkalommal is részt vett a szavazatszámláló bizottság munkájában.
-Tudtuk, hogy kire fogunk szavazni, otthon meg is beszéltük ezt - mondta el érdeklődésünkre Csermely János.
A Csermely házaspár minden választáson részt vesz, már délelőtt leadták szavazatukat

A Helyi választási Iroda vezetőjétől. dr. Nagy Krisztinától a 15 órai adatokról kaptunk információt, eszerint 7 750 fő vett részt Pápán a szavazáson, ez a választásra jogosultak 31,71 százaléka. Az országos részvételi arány 15 órakor 34,69 százalék volt. Városunkban rendkívüli esemény nélkül zajlanak az önkormányzati választások - közölte az irodavezető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!