Sokszínűségből építik fel a várost - Grőber Attila sajtótájékoztatója


2019-10-11 18:51:09  | cikk: pi-pa  | 


Sokszínűségből építik fel a várost - Grőber Attila sajtótájékoztatója főképe
Választási kampányának utolsó sajtótájékoztatóját tartotta ma délelőtt Grőber Attila, a Jobbik-Dk-MSZP-Párbeszéd-LMP-Momentum pártszövetség polgármesterjelöltje. A politikus arról beszélt a sajtónak, hogy véleménye szerint az önkormányzati választások éppen olyan súllyal kell, hogy bírjanak egy helyi közösség életében, mint az országgyűlési választások, hiszen ezen a választáson dől el a helyi közösség sorsa, ekkor választjuk meg azt a polgármestert, illetve azokat az önkormányzati képviselőket, akik az elkövetkező öt évre meghatározza Pápa város fejlődését. Grőber Attila úgy fogalmazott, a választásnak komoly tétje van, azonban nem a háború és a béke a tét, hiszen Pápán senki nem akar háborút. Pápán béke lesz, itt tisztelni fogják egymást az emberek, bár sokfélék voltunk eddig és sokfélék leszünk ezután is - mondta a polgármesterjelölt, aki kiemelte, megválasztása esetén ebből a sokszínűségből építik fel a várost és teszik boldoggá az itt élőket. Grőber Attila arról is beszélt, a választás tétje az, hogy megvalósulhatnak-e a programjában megfogalmazott célkitűzések. - Szeretném elmondani a kampány végén a pápaiaknak, hogy a választásnak van tétje, de a választásnak nem mi vagyunk a tétjei, akik politizálunk, hanem az itt élők és a város jövője. Ezért nem a politikai ellenfelekkel kell foglalkozni - hangsúlyozta a polgármesterjelölt, majd a következőket mondta: - Meggyőződésem, hogy nekünk, politizálóknak nem a győzelemre és a hatalom megszerzésére kell törekednünk elsősorban, hanem a munkára, a feladatra, a szolgálatra, amire jelentkeztünk. Grőber Attila arra kérte a választópolgárokat, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt az önkormányzati választásokon és szavazzanak az ellenzéki együttműködés jelöltjeire, valamint az MSZP megyei listájára, melynek ő a vezetője.     

Képek:


Címkék: választás2019
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!