Játékelemeket vásároltak az Igali főzőversenyen befolyt adományból


2019-10-09 12:51:02  | cikk: Babos Petra  | 


Játékelemeket vásároltak az Igali főzőversenyen befolyt adományból főképe
Június 1-én tartották az Igal lakótelepi napot, mely a hagyományok szerint jótékonysági főzőversennyel kezdődött. Az ott befolyt 100 ezer forintot a szervezők a játszótér bővítésére ajánlották fel. Az új játékokat ma telepítették a játszótérre a Városgondnokság szakemberei.
Zsegraics Gyula önkormányzati képviselő elmondta, a gyerekek nagyon kedvelik azt a mászókát, amit ma telepítettek a játszótérre. Korábban eltörött a rugós motor, most azt is pótolták.
-Minden évben jól használtuk fel a lakótelepi napon befolyt összeget, a korábbi években padokat, fákat, játékokat vásároltunk - emelte ki Zsegraics Gyula.
A két játék megvásárlására és elhelyezésére nem volt elegendő a főzőversenyen befolyt összeg, így a fennmaradó mintegy 200 ezer forintot a Városgondnokság egészítette ki, így kerülhetett új játék az Igali játszótérre - tudtuk meg Bakó Istvántól, a Városgondnokság igazgatójától.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!