Darts: Lezárult a ligaverseny


2019-10-09 11:39:38  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Holdkő Darts Klub  | 


Darts: Lezárult a ligaverseny főképe
A 10. fordulóval véget ért a Holdkő Darts Klub nyílt versenysorozata, ahonnan a legjobb 24 versenyző jutott a decemberi nagydöntőbe.

Az utolsó fordulóban 14 nevező állt a táblák elé, hogy az utolsó lehetőséget megragadva növelje pontjai számát az összetett tabellán és bekerüljön a Top 24-es nagydöntőbe. A játékosok négy csoportban kezdték meg a küzdelmeket, két négyfős illetve két hármas csoportot alakítottak ki a szervezők. A több játéklehetőség biztosítása érdekében minden csoportból hárman jutottak tovább, így a csoportelsők erőnyerők voltak a továbbiakban. A legjobb nyolc között négy nyert legre volt szükség a továbbjutáshoz, a döntőben viszont már öt leget kellett megnyerni a végső győztesnek.

- A záró játéknapon három 180-as dobást és két 100 feletti kiszállót láthattunk, külön kiemelendő Banai Tibor 140-es kiszállója - mesélte Szalai Richárd, a klub vezetője. - Az utolsó fordulót Torda Tibort és Tunner Gábort megelőzve Banai Tibor nyerte, aki 172 ponttal a ligafordulók összesítésében is az első helyen végzett. Ez a forduló jótékony célú verseny is volt egyben, melynek lényege, hogy a fordulóra minden nevező 180/171 dobása illetve minden 100 feletti kiszálló után 1000 forintot utalok át Bendegúz SMA III beteg kisfiú számára. A 10 fordulóban összesen 60 fő vett részt az aktuális játéknapon, 69 180/171-et dobtak a srácok, illetve 40 darab 100 feletti kiszállót láthattunk a fordulók során. Külön gratulálunk Rucska Józsefnek, akinek sikerült megdobnia a 170-es legmagasabb kiszállót az egyik fordulóban. Köszönjük mindenkinek a játékot, hogy részvételükkel hozzájárultak Bendegúz gyógyulásához.

A Top 24-es nagydöntőt december 7-én rendezik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!