Döntetlen hazai pályán


2019-10-09 10:44:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Döntetlen hazai pályán főképe
27-27-es döntetlennel mutatkozott be hazai pályán a megyei első osztályú női kézilabda bajnokságban a Kilián DSE csapata.

A nyáron alaposan átalakult keret Tapolcán kezdte az idényt, ahol 16-15-ös félidő után a hazaiak háromgólos győzelmet arattak 37-34 arányban. Koncz Sándor csapatának célja az volt hazai pályán, hogy az Úrkút ellen megszerezzék első pontjaikat.

A tapolcai meccshez hasonlóan hazai pályán is szorosan alakult az első félidő, 13-12-es állásnál vonultak pihenőre a felek, sőt a folytatásban sem változott a játék képe, két-három gólnál nagyobb előnyt nem tudott kiharcolni magának a Kilián. Öt perccel a lefújás előtt úgy tűnt, a pápaiak itthon tartják a két pontot, azonban az úrkútiak kihasználták ellenfelük hibáit és fél perccel a lefújás előtt kiegyenlítettek. Mivel a hátralévő másodpercekben több gól nem esett, maradt az igazságosnak mondható döntetlen.

Kilián DSE - Úrkúti SK 27-27 (13-12)

Koncz Sándor: Az ilyen véghajrában látszik, hogy fiatal játékosaim még rutintalanok és a régieknek és újaknak össze kell szokniuk. Sajnos kétes szituációkban a játékvezetők legtöbbször a mi kárunkra tévedtek, néha túl szigorú ítéletek születtek, ettől függetlenül is volt esélyünk a győzelemre, de ez most így alakult. Az idei bajnokság kiegyenlítettnek ígérkezik, bízom benne, hogy a dobogó valamely fokát meg tudjuk csípni.

Pápai gólszerzők:
Györkös Hanna 11
Mészáros Rebeka 9
Kovács Viktória 3
Kovács Ildikó 3
Radics Nikolett 1

A bajnokság október 20-án Alsóörsön folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!