Atlétika emlékverseny


2019-10-04 10:22:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Atlétika emlékverseny főképe
Negyedik alkalommal szervezte meg a Pápai Atlétikai Club a Bánhidi Márk emlékversenyt, melyen öt versenyszámban több mint 100-an álltak rajtvonal mögé.

A hűvös, szeles idő ellenére sokan vettek részt az atlétika versenyen, melyen 60, 100, 400 és 1000 méteres síkfutásban és úgynevezett svédváltóban hirdettek győzteseket.

- A svédváltó azt jelenti, hogy a négyfős váltók első tagja 100, a második 200, a harmadik 300 a negyedik 400 métert futott - mondta Mórocz Katalin szervező, a Pápai Atlétikai Club edzője. - Több városi és körzeti általános iskola diákjai is eljöttek a Munkácsy Sporttelepén rendezett versenyre, melyen Márk édesapja és édesanyja is megtisztelt minket jelenlétével. A bajnokságot a 2005-2006 valamint a 2007 és 2008-ban születettek számára rendeztük meg a versenyzési lehetőség biztosítása, a sportág népszerűsítése céljából, természetesen igyekeztünk atlétákat is toborozni az egyesület számára. Láttam is néhány kimondottan ügyes tanulót, őket igyekszünk lecsábítani az edzésekre és megszerettetni velük a sportágat.

Márk édesapja, dr. Bánhidi Miklós elmondta, hálás a klubnak és a városnak, hogy immár negyedik éve minden ősszel megemlékeznek tragikus hirtelenséggel elhunyt fiáról, aki a 4x1000 méteres váltó tagjaként a mai napig országos csúcstartó. Az emléknap a hagyományos 1000 méteres örömfutással ért véget.

Eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!