Értékes bébiétel adományt osztottak a Teuton Lovagrend adományából


2019-10-02 13:48:13  | cikk: Babos Petra  | 


Értékes bébiétel adományt osztottak a Teuton Lovagrend adományából főképe
A németországi Teuton Lovagrend adományát ma délelőtt adták át városi osztás keretein belül a Fiumei utcai Spartacus pályán. A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá a nagyértékű adományhoz. Az osztás nagyon népszerű volt, már a reggeli órákban hosszú sor állt a helyszínen.
- Az ételek egészen 3 éves korig fogyaszthatók. A három év alatti gyerekek ezen osztás alkalmával üveges bébiételeket és innivalókat kaptak. Az adomány nagy segítséget jelenthet egy-egy családnak, hiszen körülbelül 15 - 20.000 Ft értékben részesültek a finom ételekből gyermekenként. A bébiétel összértéke 25 millió Ft. Az étkek nagyon jó minőségűek, bioélelmiszerek, a legjobb minőségű alapanyagokból készültek. A megmaradt bébiételt a bölcsődék, az óvodák és a daganatos betegek között osztják szét - tájékoztatta hírportálunkat Salamon Judit, a Család-és Gyermekjóléti Központ vezetője.
Horváth Anett kislányával érkezett az osztásra

Horváth Anett édesanya elmondta, nekik hatalmas segítség ez az adomány, hiszen négy gyermekük van. Mint mondta, nagyon hálásak azért, hogy van ilyen lehetőség a városban, ez nagy könnyebbséget jelent számukra. A legkisebb gyermekük Abigél, ő 4 hónapos, s nagyon szereti ezeket a termékeket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!