Irmes a padról beszállva döntött


2019-09-29 18:46:49  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Irmes a padról beszállva döntött főképe
A csereként pályára lépő Irmes Dávid találatával idegenben továbbra is őrzi veretlenségét a Perutz FC, mely ezúttal Lipótról hozta el a három pontot.

A nyugati csoport egyik leggólerősebb játékosát, a góllövőlistát vezető Zimonyi Dávidot is soraiban tudó Lipóthoz látogatott a Perutz FC, mely az eltelt hét forduló során úgy tűnik, idegenben jobban teljesít, mint odahaza. Most is legalább egy pontért utaztak a pápaiak a Győr-Moson-Sopron megyeiekhez, akik egyre jobb formába lendülnek, legutóbbi öt meccsükön nem kaptak ki és a kupában is továbbjutottak.

A széltől támogatott lipótiak játszottak fölényben az első félidőben, több helyzetük is volt a vezetés megszerzésére, ám Keserű jól őrizte a kaput, a Perutz erejéből jobbára kontrákra futotta. 0-0-s első játékrész után a második felvonásban fokozatosan fölénybe kerültek a pápaiak, majd a hajrához közeledve meg is szerezték a vezetést: a 78. percben Szilágyi indította a hét perccel korábban pályára lépő Irmest, aki miután elfektette védőjét, higgadtan a rövid alsóba lőtt 0-1. A hátralévő húsz percben fegyelmezetten, az utasításokat betartva futballozott a Pápa, mely szezonbéli ötödik sikerével továbbra is őrzi harmadik helyét a tabellán.

Lengyel Ferenc: Hektikus meccs volt, két azonos képességű alakulat találkozott, ide és oda is eldőlhetett volna a találkozó. Az első félidőben a lipótiak domináltak, a másodikban nekünk adódott több lehetőség. Dicséret illeti a csapatot, hiszen egy jó erőkből álló ellenfelet győztünk le.

Lipót Pékség SE - Perutz FC 0-1 (0-0) Gsz.: Irmes

Lipót, Lipót SE Pékség sportkomplexuma, v.: Leél-Őssy (Kovács, Vad).
Lipót Pékség SE: Takács - Tóth, Zimonyi, Varga (Nyári 70.), Bieder, Harsányi (Farkas 64.), Kovalovszki, Zámbó, Simita, Nagy, Kapa, vezetőedző: Varga Péter.

Perutz FC: Keserű - Farkas D., Dóczi, Császár (Baldauf 69.), Böröczky - Nagy T. (Farkas B 76.), Hanzl, Szilágyi, Kalász (Irmes 71.), Zsirai - Szabó Zs., vezetőedző: Lengyel Ferenc.

A pápai csapat október 6-án 14:30-tól a Komáromot fogadja.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!