Évadzáró kempingtalálkozó Pápán


2019-09-28 14:11:32  | cikk: Babos Petra  | 


Évadzáró kempingtalálkozó Pápán főképe
Nyolcadik alkalommal szervezte meg a cseh Roznov Kemping és Caravan Club a pápai Termál Kemping az évadzáró találkozóját. A hétvégére nemcsak a klub tagjait, hanem más kempingklubokat is meghívtak.
A szeptember 26. és 29. között zajló programra közel 120, többségében cseh és szlovák család érkezett Pápára.
A pénteki megnyitón elsőként Vasek Hronek, a rozsnyovi klub egyik tagja köszöntötte a megjelenteket, aki köszönetét fejezte ki a pápai kemping vezetőségének és Gerhard Hofmann úrnak a kiváló helyszínért és a mindig színvonalas programokért. Hangsúlyozta, Pápára szívesen jönnek, nagyon jó a fürdő és persze a barokk város is, amit minden évben megtekintenek.
A kempingtalálkozón a tulajdonos, Gerhard Hofmann is részt vett, aki köszönetét fejezte ki a cseh klubnak, hogy már nyolcadik éve a pápai kempinget választották a rendezvényük helyszínéül.
A megjelenteket Vasek Hronek köszöntötte

Dekovics-Ódor Noémi, a kemping vezetője elmondta, nagy örömünkre, évről évre sok a visszatérő vendégük.
-Az idei évben az egyik legnagyobb büszkeségünk, hogy megérkezett három camping chalet, amelyek 18 négyzetméteresek, s melyben négy fő tud kényelmesen megpihenni. A faházhoz egy zuhanyzó, WC és reggeliző konyha tartozik. Hozzá teraszt építettünk, ahová kerti bútort akarunk elhelyezni, így minden komfortja meglesz annak a vendégnek, akinek nincs lakókocsija, de mégis a mi kempingünkben szeretne nyaralni. A faházak szigeteltek, fűthetőek, nyáron pedig hűthetőek. Ezek várhatóan november elejétől lesznek elérhetőek. Terveink között szerepel, hogy bővítjük a kemping chalet-ek számát a jövőben. Mivel nagy az érdeklődés a chalet-ekre, így reméljük, ezzel a kemping szezont is kitolhatjuk - emelte ki a kemping vezetője, aki hozzátette, a kemping idén szerencsés helyzetben van, hiszen novemberben is lesznek még csoportok, 60-70 lakókocsival.
Dekovics-Ódor Noémi, a pápai kemping vezetője

-Jó évet zártunk, növekedett a vendégéjszakák száma, s bízunk abban, hogy ez folyamatosan növekedni fog a jövőben is - zárta gondolatait Dekovics-Ódor Noémi, aki arra buzdította a kempingezőket, hogy a hétvége során tekintsék meg a péntek este felavatott kastélykaput és kerítést.
Péntek este Pápa Város Fúvószenekara adott koncertet, mivel ők mindig hatalmas sikert aratnak, s már évek óta fellépői a találkozónak, őket követték a Lángoló Ördögök hastáncosa és tűzzsonglőrei, akik elkápráztattá a kempingezőket látványos bemutatójukkal.
Gerhard Hofmann pálinkával kedveskedett Vasek Hroneknek

A pénteki napot disco zárta, melyen Labuda Tibor zenélt. A vendégek a hétvége hátralévő részében fürdőzhetnek, várost nézhetnek és egy somlói borkóstolóval egybekötött kiránduláson is részt vehetnek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!