A Svéd Fegyveres Erők zenekara koncertezett az Erkelben


2019-09-12 23:22:50  | cikk: Babos Petra  | 


A Svéd Fegyveres Erők zenekara koncertezett az Erkelben főképe
A Swedish Armed Forces Entertainers ismét városunkba járt. Ma délután az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola alsó tagozatosait és a hatodikosokat örvendeztették meg egy órás koncertjükkel. A jó hangulatú koncerten ismert popdalok hangzottak el. A program meglepetése egy bűvész volt, aki különleges mutatványokkal nyűgözte le a gyerekeket.
A zenekar Pápán már jól ismert, most azonban olyan hét tagú formációval érkeztek, akik még eddig nem jártak városunkban. A zenekar feladata, hogy szórakoztassa a svéd fegyveresek tagjait, akik külföldön szolgálnak, ezért látogattak el ismét városunkba. A mai napon a gyerekeké volt a főszerep, hiszen az Erkelen kívül a QSI Nemzetközi Iskolában is jártak egy koncert erejéig. Remélik, a koncerttel átadták azt az üzenetet, hogy a zene mindenkié.
Heizer Zoltánné igazgatótó hírportálunknak elmondta, egy 3. z osztályba járó kisgyermek anyukája ajánlotta fel nekik, hogy volna lehetőség egy ilyen koncertre. Az iskola ezt nagy örömmel fogadta, hiszen zenei tagozatos iskola lévén minden olyan lehetőséget kihasználnak, ahol hangszeres bemutató, koncert vagy ének a téma, ez mindig nagy élmény a diákoknak, így talán még inkább népszerűbb lesz számukra a zene tanulása, szeretete.
A diákok nagyon élvezték a koncertet, együtt táncoltak, tapsoltak a zenekarral.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!