Az Erzsébet ligetben rendezik szombaton az Erzsébetvárosi Napot


2019-09-12 11:39:23  | cikk: Babos Petra  | 


Az Erzsébet ligetben rendezik szombaton az Erzsébetvárosi Napot főképe
Az Erzsébetvárosi Nap a városrészi napok sorában az utolsó előtti. A tizenegyedik program itt is, mint a többi városrészben, jótékonysági főzőversennyel indul a reggeli órákban, a JMSZK parkolójában. A szeptember 14-ei program kapcsán Venczel Csaba, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, idén 120 éves az Erzsébetváros és így az Erzsébet liget is, ezért úgy döntöttek a szervezőkkel, hogy új helyszínen, az Erzsébet ligetben rendezik a városrészi napot.
-Kilenc csapat jelezte részvételi szándékát, s ragad majd fakanalat. A zsűri feladatát James Sparrow, a Nehéz Légiszállító Ezred parancsnoka és kedves felesége látja el. A főzőverseny bevételét az Erzsébetvárosi Óvoda részére ajánljuk fel.
Ebéd után egymást követik a színpadi programok, 16 órától fellép Holle Anyó Színház, 17 órától pedig az Erzsébetvárosi Óvoda apróságainak zenés-táncos műsorát láthatják. Idén is megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő Erzsébetváros Kis Hercegnője felvonulást, a városrész ovisainak részvételével, korabeli hangulatot megidéző ruhákban. 17 óra 45 perctől a Pápai Légtánc Csoport bemutatóját tekinthetik meg, majd Black-Bunny Rock and Roll Club és a Balance Dance Team összeállítása következik.
Az egész napos rendezvényből természetesen a gyermekprogramok sem maradnak ki, a légvárcsúzda, a trambulin, a pedálcar, a kézműves játszóház és az aszfalatrajzverseny mellett rendőrségi-és tűzoltóautó bemutató várja majd a kicsiket a délután folyamán. Lesz egy új, különleges játék is, amelyet James Sparrow ajánlott fel a rendezvény számára. A nemzeti játék a Cornwall nevet viseli, ami egy kukorica zsákdobáló játékot jelent. Ezt kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatják.
Az est sztárvendége Delhusa Gjon, aki 19 órától szórakoztatja majd a megjelenteket. Az Erzsébetvárosi Nap DJ. Béci bulijával zárul a késő esti órákban.
Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, kicsiket és nagyokat egyaránt az Erzsébet ligetben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!