A Győr vihette haza az emlékserleget


2019-09-09 19:26:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Győr vihette haza az emlékserleget főképe
Az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC elleni barátságos felkészülési mérkőzés keretében 9. alkalommal állított emléket 2010-ben elhunyt elnöke, Balogh József tiszteletére a Pápai Kosárlabda Club.

A Concordia Motax KC együttesében a négy új igazolás, Balla Péter, Burai Róbert, Hódi Patrik és Oroszi Viktor is pályára lépett, emellett a kispadon az új vezetőedző, Kálmán László is bemutatkozott. A négy negyed két héttel az NB I/B-s bajnokság kezdése előtt kiválóan illeszkedett a vendéglátók felkészülésébe. Bár a hazaiak sok hibával kosárlabdáztak és a győriek végül pár ponttal nyertek is, biztos, hogy a két hét múlva induló pontvadászatban a mostaninál jobban teljesítenek majd a játékosok.

- Rosszul kezdtünk, hazai pályán elfogadhatatlan, hogy 26 pontot kapjunk egy negyed alatt, ez rányomta a bélyegét gyakorlatilag az egész mérkőzésre - értékelt az újonnan kinevezett vezetőedző, Kálmán László. - A játékunkon van még mit csiszolni, a védekezésünk nem olyan, amit én elképzeltem. Túl sok második számú dobást engedélyezünk az ellenfélnek, nem jók a kizárások, keveset kommunikálunk és a gyors indításaink sem voltak hatékonyak, egyszóval van még min dolgozni.

A korábbi válogatott irányító szerint idő kell, amíg az új játékosok beilleszkednek, és a keret csapattá formálódik.

- A posztok adottak, de a játékban fejlődést várok a tavalyi évhez képest, szeretnénk megismételni a legutóbbi helyezésünket és lehetőség szerint egyet előrelépni. Fiatal, rutintalan játékosaink vannak, próbálom mindenkiből kihozni a legjobbat, remélem ez sikerül is.

A meccs legjobb védőjátékosa Oroszi Viktor lett, a legtöbb pontot Burai Róbert szerezte. A legjobb játékos különdíját a győri Gáll Dominik kapta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!