Székesfehérváron is folytatná jó sorozatát a Perutz FC


2019-09-06 09:05:12  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Székesfehérváron is folytatná jó sorozatát a Perutz FC főképe
Idei negyedik idegenbeli mérkőzésén Székesfehérvárra utazik a továbbra is veretlen Perutz FC.

A Balatonlelle után Hévízen második idegenbeli győzelmét szerezte a Perutz, Császár és Szilágyi találatával kétgólos sikernek és a veretlenség megőrzésének is örülhettek a sárga-kékek a lefújás után.

- Úgy gondolom, megérdemelten nyertünk, volt egy rövid időszak a második félidőben, amikor a Hévíz nyomás alá helyezett minket, de a sikerünk így sem forgott veszélyben - nyilatkozta Lengyel Ferenc. - Örülök, hogy tovább tart jó sorozatunk, az idegenben szerzett három pont mindig nagyon értékes, és sokat lehet belőle meríteni és építkezni a következő találkozóra.

A Mol Fehérvár II. egy győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel a 11. helyen áll. Az NB I-ben, a magyar válogatott, szlovákok elleni mérkőzése miatt nem rendeznek fordulót, így könnyen elképzelhető, hogy a szokottnál több visszajátszóval számolhat Tímár Krisztián edző. Ez nem jelent feltétlenül jót a bakonyaljai együttesnek, jó hír viszont, hogy Hanzl Máté letöltötte egymeccses eltiltását és Szabó Zsolt is meggyógyult, így mindketten ott lehetnek a keretben.

- Ahogy eddig, úgy most is meg vagyok elégedve a heti munkával, a srácok jól dolgoztak. Sikerült feltérképeznünk hétvégi ellenfelünket, tudjuk mire számíthatunk tőlük, persze ezt nagyban átírhatja, ha sok visszajátszó lesz - folytatta Lengyel Ferenc. - Egy fiatal, szervezett csapatról beszélünk, játékosaik jó alapokkal rendelkeznek, labdaügyesek, sokat futnak. Koruknál fogva ugyanakkor rutintalanok, amennyiben sikerül a hibáikat kihasználni, sikeresek lehetünk.

A Perutz vezetőedzője elmondta, a keret Szigeti Ákos kivételével teljes, friss hír a fiatal hálóőrrel kapcsolatban, hogy orvosi utasításra az őszi szezonban már biztosan nem léphet pályára. A mérkőzést vasárnap 11 órai kezdéssel rendezik a sóstói stadionban.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!