Várkertfürdős ajándékkal gazdagodott második heti nyertesünk


2019-09-05 16:30:40  | cikk: HuHa  | 


Várkertfürdős ajándékkal gazdagodott második heti nyertesünk főképe
Balassa Péter nyerte születésnapi játékunk második heti nyereményét, a 10 ezer forint értékű ajándékutalványt a Várkertfürdőbe, melyet ma adtunk át az uszoda előtt. Péter nagyon örült a nyereményének, mint mondta, korábban rendszeres látogatója volt a létesítménynek, most munkája miatt kevesebbszer tud ellátogatni a Várkertfürdőbe, de mindenképpen ki fogja használni nyereményét.

Hírportálunkkal kapcsolatban arról mesélt, most nem Pápán él, de rendszeresen olvassa híreinket, hiszen kíváncsi a szülővárosában történtekre.

-A város eseményei, hírei nagyon érdekelnek, ezen kívül mindig elolvasom a rendezvényekről szóló cikkeket és a fellépőkkel készített interjúkat. Sőt néha még az archívumban is böngészek.

Péter nagy kedvence Zséda, az ő pápai látogatásait is mindig figyelemmel követi hírportálunkon, de a népszerű énekesnőről szóló híreket más lapokban, televízióban is követi.

Balassa Péternek megköszöntük, hogy rendszeres olvasója Pápa-ma internetes újságunknak és szeretettel gratuláltunk nyereményéhez! Balassa Péter, játékunk 2. heti nyertese

Tegnap hírportálunk születésnapi játékának harmadik fordulója is véget ért. Köszönjük mindazoknak, akik velünk játszottak és válaszoltak arra a kérdésre, hogy mikor jelent meg „Jó kezekbe került a húsgyár” című cikkünk, mely a Pápai Hús Kft. új tulajdonosának hivatalos, sajtó előtti bemutatkozásáról és az új tulajdonos terveiről szólt?

A helyes válasz: 2016. december 8.  („A” válasz).

A helyesen tippelők között a Pápai Hús Kft. 10 ezer forintos vásárlási utalványát sorsoltunk ki. Nyertesünket, Cserepes Edinát e-mailben értesítettük, ajándékának átadásáról a későbbiekben tudósítunk. Gratulálunk!
 
És már itt is a folytatás: negyedik heti játékunk kérdése már megtalálható a szülinap menüpont alatt!

Játszanak velünk továbbra is, a válaszokat szeptember 11-ig várjuk a jatek[kukac]papa-ma.hu e-mail címre!

A helyes választ adók között az Esterházy-kastély értékes ajándékcsomagját (egy doboz bor - 6 üveg - a Borfesztiválon résztvevő borászatok boraiból, valamint belépőjegy a tárlatvezetésre 4 fő részére) sorsoljuk ki! 

És ne feledjék, a 10. hét végén meglepetés nyereményt sorsolunk ki azok között, akik minden héten velünk játszanak!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!