Koordinációs értekezlet a Pápai Rendőrkapitányságon


2019-09-04 15:59:42  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya és a térség polgárőr vezetői 2019. augusztus 29-én délután tartották koordinációs értekezletüket, melyen a 2019. évi őszi közös szakmai feladatok megbeszélése volt a fő téma.

A rendőrség és a polgárőr egyesületek kiemelten együttműködnek a tanévkezdés kapcsán az oktatási intézmények közelében a rendőr-polgárőr jelenlét biztosításában, továbbá visszatérő önálló és közös járőrszolgálatok szervezésével a közlekedésbiztonság érdekében.

Az értekezleten a közös teendőkről egyeztettek a résztvevők, fokozottan az őszi rendezvények, szüreti felvonulások biztosításáról, valamint a nemzeti ünnepek, halottak napja, mindenszentekhez kötődő feladatellátásról. Kitértek az összehangolt akciók megtartására szeptember hónapban, mely ellenőrzések során a Pápai járás teljes illetékességi területét érintően segítik a jobb közbiztonságot, közlekedésbiztonságot.

A megbeszélésen a polgárőrségek részéről részt vett Molnár Brigitta, az egyesületek részéről felkért koordinátor, valamint Adásztevel, Döbrönte, Lovászpatona, Vinár, Pápa, Csót, Kemenesszentpéter, Marcaltő, Nemesgörzsöny és Gyarmat települések polgárőrségeinek képviselői.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi