Újabb magabiztos idegenbeli siker


2019-09-01 19:38:28  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Újabb magabiztos idegenbeli siker főképe
Nem nyomta össze az esélyesség terhe a Perutz FC-t az NB III-as labdarúgó bajnokság vasárnapi játéknapján, a pápaiak Császár és Szilágyi góljával 2-0-ra nyertek Hévízen.

Első számú gólfelelőse, Szabó Zsolt nélkül készült a Hévíz elleni párharcra a pápai csapat, mely kimondva-kimondatlanul is a három pont legfőbb várományosa volt. Az újonc hazaiak még szokják a harmadosztályt, négy meccs alatt nem sok babér termett számukra, mindössze egy pont árválkodott a nevük mellett, joggal várhatták el a pápai szimpatizánsok, hogy kedvenceik megszerezzék idei harmadik sikerüket.

Ahogy arra számítani lehetett, a vendégek domináltak a találkozón, ahol az első találatra nem is kellett sokat várni, mindössze négy percet: egy bedobás után egy begyakorolt figura végén Császár Attila talált a kapuba 0-1. A Perutz előnyét a második félidő derekán duplázta meg, ekkor egy kontraszerű támadás végén Szilágyi Adrián lőtt a kapuba és alakította ki a 2-0-s vendégsikert. A vendéglátók néhány próbálkozástól eltekintve komoly veszélyt nem jelentettek Keserű kapujára, ami azt jelenti, hogy a sárga-kékek továbbra is veretlenek .

Hévíz SK - Perutz FC 0-2 (0-1) Gsz.: Császár, Szilágyi

Hévízi Városi Sportpálya, v.: Altorjay (Rózsa, Ring). Hévíz SK: Macher - Baráth, Giber, Tóth G., Horváth M. (Kiss B. 75.), Nedelkó, Szi-Péter Zs., Pajor, Horváth D. (Török 64.), Németh E., Vass, vezetőedző: Damina László. Perutz FC: Keserű - Farkas D., Dóczi (Vincze 77.), Császár, Böröczky - Baldauf, Szilágyi, Nagy T. Zsirai, Kalász (Péter K. 87.)- Irmes (Farkas B. 57.), vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Lengyel Ferenc: Megérdemelt, magabiztos győzelmet arattunk. A játékunk minősége hagyott némi kívánnivalót maga után, a rossz talajú, szűk hazai pálya megnehezítette a dolgunkat. A lázzal küzdő Szabó Zsolt és az eltiltott Hanzl Máté távollétében egy brusztolós meccs kerekedett a két félidőből, a Hévíznek főleg a második játékrészben voltak jó periódusai, de a győzelmünk nem forgott veszélyben.

A pápai csapat sikerével a harmadik helyről várja a Mol Fehérvár II. elleni idegenbeli találkozót.


Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!