Hivatalosan is jelöltek a Fidesz-KDNP jelöltjei


2019-08-31 21:43:21  | cikk: HuHa  | 


Hivatalosan is jelöltek a Fidesz-KDNP jelöltjei főképe
Hétfőn kora délután adta le dr. Áldozó Tamás polgármester és Unger Tamás alpolgármester a helyi választási irodában a Fidesz-KDNP jelöltjeit támogató aláírásokat, a helyi választási bizottság pedig csütörtökön, első ülésén nyilvántartásba vette dr. Áldozó Tamás polgármesterjelöltet és tíz egyéni választókerületi képviselőjelöltjét: Szabadkai Veritát, dr. Töreki-Vörös Ibolyát, Bocskay Lászlót, Bakos Lászlót, Venczel Csabát, dr. Vaitsuk Máriát, Németh Zsoltot, dr. Guiás János Zsoltot, Unger Tamást és Zsegraics Gyulát.
Hétfőn leadták az aláírásokat, csütörtök este hivatalosan is jelöltté váltak

Mint megtudtuk, a jelöltté nyilvánításhoz szükséges ajánlások többszörösét adták le már akkor és azóta is zajlik a támogató aláírások gyűjtése. A polgármester-polgármesterjelölt érdeklődésünkre elmondta, a pápaiak személyes felkeresésével és a város forgalmas helyeire történő kitelepüléseken gyűjtik az aláírásokat.
A város forgalmas helyein is várják támogatóikat

-A támogató aláírásgyűjtésben minden jelölttársam részt vesz, szeretnénk minden pápai polgárt megszólítani - mondta dr. Áldozó Tamás. Hozzátette, az aláírások szép számban gyűlnek, érzik a pápaiak támogatását és köszönik érdeklődésüket.
Szerenénk minden pápait megszólítani - mondta dr. Áldozó Tamás

-A közösségi médiában megkezdtük a jövőre vonatkozó terveink megismertetését, hamarosan pedig egy kiadványban is megjelentetjük városunk közeli és hosszabb távú fejlesztési elképzeléseit, amihez a pápaiak támogatását kérjük - közölte.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: választás2019
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!