Esélyesként lép pályára a Perutz FC


2019-08-31 14:27:02  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Esélyesként lép pályára a Perutz FC főképe
Továbbra is veretlenként várja soron következő mérkőzését a Perutz FC. Lengyel Ferenc csapata a sereghajtó Hévízhez utazik.

Két győzelem után két döntetlen következett a Perutz FC számára az idei menetelés során, az Érd otthonában elért pontosztozkodást a bravúr kategóriájába sorolhatjuk, viszont a Sárvár elleni 1-1-nél jobb eredményt is el tudtak volna képzelni a Várkert úton.

- Pozitív benyomásaim voltak a videózásnál, azokat az elemeket, amiket július óta gyakorlunk, egész jól visszaadta a csapat - mondta a pápai tréner. - Hatalmas labdabirtoklási fölényben futballoztunk a Sárvár ellen, ellenfelünk támadásaiban gólveszély 70 percig nem is volt. A kiállítás után az utolsó 10 perc sajnos rányomta a bélyegét az egész meccs hangulatára, de összességében ha van egy kis szerencsénk - ami az Érd ellen meg is volt - akár győzhettünk is volna.

Úgy tűnik, idegenben jobban meg a pápai csapatnak, mint hazai közönség előtt. A pápai tréner ezzel kapcsolatban azt mondta, egyelőre annyira nem stabil a Perutz játéka, hogy hazai pályán végig dominálni tudjanak és futószalagon alakítsák ki a helyzeteket, ettől függetlenül pozitív a mérlegük és a gólarányuk is, ha ez így marad, nem lesz elégedetlen, hiszen jelenleg úgy teljesít a gárda, ahogy az elvárható tőle.

Vasárnap a Balatonlelle után ismét egy újonchoz utazik az együttes, 16 órai kezdéssel az a Hévíz lesz az ellenfél, mely négy forduló alatt mindössze egy pontot szerzett, két gólt lőtt és 12-t kapott, igaz, mindjárt a nyitányon beleszaladtak az Érd ellen egy 7-0-s kiütésbe, legutóbb viszont a második helyen álló - szintén bajnokesélyes - III. kerület már csak 1-0-ra tudta legyőzni őket.

- Nem mondanám, hogy kötelező győzelem a hétvégi, de mindenképp esélyesnek tartom a csapatomat a három pont begyűjtésére - folytatta Lengyel Ferenc. - Szeretnénk nyerni, a Sárvár ellen kiállított Hanzl Mátén kívül mindenki rendelkezésemre áll, bizakodva utazunk Hévízre. Középpályásunk pótlása nem lesz egyszerű, hiszen a gólok előkészítésében élen jár, de amit a keret összetétele megenged, mindent megteszünk, hogy ne érezzük a hiányát.

A találkozó szeptember 1-jén 16 órakor kezdődik a Hévízi Városi Sportpályán.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!