Megvan a második nyertesünk, folytatódik a játék!


2019-08-29 16:58:25  | cikk: HuHa  | 


Megvan a második nyertesünk, folytatódik a játék! főképe
A héten átadtuk születésnapi játékunk első nyertesének ajándékát. Hesz Józsefet a Várkertfürdő előtt köszöntöttük és köszöntük meg, hogy részt vett játékunkban!

József elmesélte, nagyon érdeklődik a város hírei, eseményei iránt, figyelemmel követi a híreket, többek között hírportálunkat is rendszeresen olvassa. Amikor a felugró hirdetésben meglátta a születésnapi játékot, nem habozott, válaszolt a kérdésre. S mivel jól válaszolt, részt vett a sorsoláson, és ő lett első nyertesünk.

Hesz Józseftől azt is megtudtuk, szívesen jár a Várkertfürdőbe, igaz nem annyira a nyári nyüzsgés idején, hiszen inkább a nyugodt pihenés perceit tölti itt és a fürdőzésen kívül a wellness szolgáltatásokat is igénybe veszi.

Ehhez most a Pápa-ma ajándéka is hozzájárul, melyet nagy örömmel fogadott a nyertes. Mi pedig nagy örömmel gratuláltunk neki!

Ma már arról is hírt tudunk adni, hogy hírportálunk születésnapi játékának második fordulója véget ért. Köszönjük mindazoknak, akik velünk játszottak és megtippelték, hány fotót töltöttünk fel 10 év alatt Pápa-ma internetes lapunk galériájába.

A helyes válasz: 193.436 („A” válasz).
A helyesen tippelők között egy 10 ezer forintos ajándékutalványt sorsoltunk ki a Várkertfürdőbe.
A szerencsés nyertest e-mailben értesítettük nyereményéről.
Gratulálunk!
És már itt is a folytatás: harmadik heti játékunk kérdése már megtalálható a szülinap menüpont alatt!
Játszanak velünk továbbra is, a válaszokat szeptember 4-ig várjuk a jatek[kukac]papa-ma.hu e-mail címre!
A helyes választ adók között a Pápai Hús Kft. 10 ezer forintos vásárlási utalványát sorsoljuk ki!
És ne feledjék, a 10. hét végén meglepetés nyereményt sorsolunk ki azok között, akik minden héten velünk játszanak!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!