Szombaton ismét Nyárbúcsúztató Játszótéri Nap


2019-08-27 21:23:47  | cikk: Babos Petra  | 


Szombaton ismét Nyárbúcsúztató Játszótéri Nap főképe
A városrészi napok sorában az egykori Kilián lakótelep következik. A Nyárbúcsúztató Játszótéri Napot szombaton, vagyis augusztus 31-én rendezik az Aegon-játszótéren és környékén. A program itt is, mint a többi városrészben, jótékonysági főzőversennyel indul a reggeli órákban. A program kapcsán Unger Tamás, a városrész önkormányzati képviselője, alpolgármester elmondta, a főzőverseny bevételét a Szivárvány Óvoda részére ajánlják fel a szervezők. A főzéssel egyidőben délelőtt várják mindazokat, akik szívesen mozognának, lesz kispályás foci, streetball és büntetődobó verseny is. Ezen programokra helyben is lehet nevezni, várják a jelentkezőket. A délelőtt folyamán lesz még családi vetélkedő, portré rajzolás és légvár, trambulin is. 14 órától kézműves játszóházba várják az ügyeskezű gyerekeket, a Napsugár Bölcsőde pedagógusainak közreműködésével.
Délután rendőrautót és tűzoltóautót is megtekinthetnek a gyerekek, de lesz lovagoltatási lehetőség és közlekedési játékos program is.
A színpadon 15 órától kezdődik a műsorok sorozata. Elsőként a Szivárvány Óvoda apróságai lépnek fel, majd őket Horváthné Szabó Andrea gyermekműsora követi. A délután folyamán színpadra lépnek a JMSZK Gyémántvirág Mazsorett csoportjának táncosai, a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület néptáncosai és Mészáros Adrián énekes. Az est sztárvendége Karda Beáta lesz. A Nyárbúcsúztató Játszótéri Napot a Rocklife Cover Band bulija zárja.
Unger Tamás hangsúlyozta, mindenkit sok szeretettel várnak, a vidám programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt szólnak. A szombati rendezvény jó alkalom lehet arra, hogy a nyarat elbúcsúztassuk, hiszen hétfőtől már megkezdődik az iskola.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!