Denevér kupa


2019-08-27 11:06:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Denevér kupa főképe
Éjszakai, barátságos teniszversenynek adtak otthont a Ligeti pályák, így idén is folytatódott a több mint 10 éves hagyomány.

A Denevér kupa este 8 órától egészen hajnali 1-ig tartott. Három pályán, három kategóriában zajlottak a meccsek, az indulók között megyei bajnokságban szereplő teniszezők valamint lelkes amatőrök is ütőt ragadtak. A teniszversenyen a legügyesebbek oklevél és serleg díjazásban részesültek.

- A megyei bajnokságban szereplők, a lelkes hobbisták és a hölgyek részére is külön kategóriát hirdettünk, körmérkőzéses formában, úgynevezett championship tie-break-ben zajlottak a meccsek, ami egy tíz nyert pontig tartó minijátékot jelent - mesélte Jámpa Péter, szervező. - A megyei kategóriát dr. Stanka László, a hobbistákét Szabó Norbert, a hölgyekét Horváthné Bíró Lídia nyerte. Szerencsére a körülmények lehetővé teszik, hogy egy ilyen esti amatőr versenyt rendezzünk, amit nem is neveznék igazán versenynek, sokkal inkább egy baráti vetélkedésnek, amit néhány év kihagyás után az elmúlt 8-10 esztendőben minden nyár végén megtartunk.

Jámpa Péter hozzátette, az idei siker és érdeklődés kapcsán a hagyomány jövőre is folytatódni fog.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!