Augusztus 24-től gyűjti az aláírásokat az ellenzéki együttműködés


2019-08-22 21:22:04  | cikk: Babos Petra  | 


Augusztus 24-től gyűjti az aláírásokat az ellenzéki együttműködés főképe
Augusztus 24-én megkezdődik a kampány - jelentette be ma délutáni sajtótájékoztatóján Grőber Attila, az ellenzéki együttműködés polgármesterjelöltje.

-Az a politikai közösség, amelyet én képviselek, létrehozta együttesen a Közösen a városért egyesületet. Ezzel együtt úgy döntöttünk, jogilag közös jelölőszervezetként indítjuk jelöltjeiket. Ez azt jelenti, hogy nem az egyesület indít polgármesterjelöltet és képviselőjelölteteket, hanem a hat politikai párt közösen. A hat politikai párthoz lehet csatlakozni az aláírásokkal, a hat politikai párt logója fog majd szerepelni a szavazólapon - közölte.

Mint mondta, ettől függetlenül az egyesületet szeretnék működtetni, komolyan gondolják, hogy az egyesület azért jött létre, hogy ez a hat politikai párt együtt tudjon dolgozni.

-Az egyesületet hídnak tartom. Hídnak a pártok és az emberek között, hídnak emberek és emberek között, valamint hídnak a pártok között. Azt gondolom, az a fajta logika, hogy jobb és baloldal, az mára értelmezhetetlenné vált. Hiszek abban, hogy a Közösen a városért egyesület olyan kampányt tud folytatni, amiben világosan kifejtjük az álláspontjainkat az elkövetkező öt évről - mondta Grőber Attila.

A polgármesterjelölt arról is szólt, augusztus 24-én, reggel 9 órától megkezdik az ajánlások gyűjtését.
-A polgármesterjelölteknek 300 aláírást kell gyűjtenie, míg az önkormányzati képviselőjelölteknek, a választókerületben élő választópolgárok 1 százalékának ajánlására van szükség, ez Pápán 26 fő. Az aláírásgyűjtés augusztus 24-én megkezdődik, hétfőtől hétköznap 9 és 12 óra között az MSZP irodában tartunk ügyeletet, s kérjük a szimpatizánsainkat, hogy az ajánlásokkal támogassanak minket - fűzte hozzá, majd kiemelte, ő maga személyesen fogja az ajánlásait összegyűjteni, vagyis nem aktivistákon keresztül.

Grőber Attila végül értelmes vitákat kívánt, s olyan disputákat, amelyek a város jövőjét előre viszik.


Képek:

nincsenek képek


Címkék: választás2019
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!