Ittasan közlekedett, kétszer is elfogták


2019-08-21 15:07:42  | cikk:  | 


A pápai járőrök egy éjszaka alatt kétszer állítottak elő egy 35 éves rábapatyi lakost, aki engedély nélkül, ittasan vezetett.

Az eljárás adatai szerint a járőrök 2019. augusztus 19-én 23 óra 40 perckor ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő férfit Pápa külterületén, akinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az igazoltatás során a sofőr úgy nyilatkozott a rendőröknek, hogy nincs nála semmilyen fényképes irat, majd más személy adatait diktálta be. A rendőrök az intézkedés során megállapították valódi adatait, továbbá azt, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra mintavétel céljából, majd szabadon bocsátották.

A rábapatyi lakos az éjszaka folyamán, a mintavételt követően újra volán mögé ült, majd 2019. augusztus 20-án 01 óra 45 perckor újra igazoltatták a járőrök. A férfit ismételten előállították a helyi rendőrkapitányságra mintavételre, mivel a szonda pozitív értéket mutatott.

Ellene ittas járművezetés vétsége, valamint több szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi