Ugyanannak az értékrendszernek a vállalása kovácsol össze bennünket - bemutatkoztak a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei


2019-08-20 21:25:35  | cikk: HuHa  | 


Ugyanannak az értékrendszernek a vállalása kovácsol össze bennünket - bemutatkoztak a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei főképe
Szabadkai Verita, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont vezetője (1. számú választókerület); dr. Töreki-Vörös Ibolya, a Gróf Eszterházy Kórház főigazgatója (2. vk.); Bocskay László (3. vk.); Bakos László, a Volán vezénylőtisztje (4. vk.); Venczel Csaba, a Tarczy Lajos Általános Iskola igazgatója (5. vk.); dr. Vaitsuk Mária gyermekgyógyász háziorvos (6. vk.); Németh Zsolt, a Türr István Gimnázium igazgatója (7. vk.); dr. Guiás János Zsolt, a Gróf Eszterházy Kórház belgyógyász-kardiológusa (8. vk); Unger Tamás, a város alpolgármestere (9. vk.) és Zsegraics Gyula vállalkozó (10. vk.) - így áll össze a Fidesz-KDNP képviselőjelölti csapata az október 13-i önkormányzati választásra - jelentette be ma délután az augusztus 20-i ünnepség előtt dr. Áldozó Tamás polgármester, polgármesterjelölt, aki ezúttal nem jelöltette magát képviselői mandátumért. (A polgármester egyéni választókerületi mandátumtól függetlenül tagja a képviselő-testületnek.)
Dr. Áldozó Tamás polgármester mutatta be a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeit, ő ezúttal nem indul egyéni választókerületben

A Fidesz Fő utcai irodájában tartott sajtótájékoztatón a városvezető mutatta be hivatalosan a jelölteket, a rendezvényen jelen volt dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő. Dr. Áldozó Tamás először köszönetet mondott azoknak a képviselőknek, akik ezúttal már nem indulnak a választásokon. Dr. Hermann István és Máté István egyaránt hét, Császár Endre hat és dr. Péntek Árpád öt alkalommal szereztek mandátumot a választókerületükben. Tapasztalatukra, munkájukra a jövőben is szüksége van az önkormányzatnak, az együttműködés új formáit majd október 13. után dolgozzák ki részletesen - közölte.

A Fidesz-KDNP tíz jelöltjéről a polgármester elmondta, a korábbi frakcióhoz képest jelentősen megfiatalodott a csapat.
-Az öt tapasztalt, már több önkormányzati ciklusban bizonyított képviselőtársamat, öt tettrekész, felkészült, a saját pályáján már bizonyított szakember fogja kiegészíteni. Az új jelöltek között vannak orvosok, van tanár, közművelődési- és közlekedési szakember is.
Akik már bizonyítottak önkormányzati képviselőként is az előző ciklusokban

Kiemelte, az új jelöltek - akárcsak a régiek - felkészült, köztiszteletben álló, szakmájukban jártas és elismert emberek, akik képviselőként munkájuk során megszerzett tudásukat, tapasztalataikat, a pápai közösség javára szeretnék kamatoztatni a jövőben.

-A mi csapatunk erős és összetartó, derűs és lendületes; erős, mert nem külső kényszerek sodortak össze bennünket, hanem ugyanannak az értékrendszernek a vállalása kovácsol össze bennünket. A mi csapatunk tagjai között korábban sem voltak ellentétek, minket nem a mások gyűlölete, hanem a közös célokért való tenni akarás és a városunkba vetett, fenntartások nélküli hit kapcsol egybe - hangsúlyozta a polgármester.
A képviselőjelöltek bemutatása után dr. Áldozó Tamás bejelentette, amennyiben a választópolgárok bizalmat szavaznak nekik, Unger Tamást fogja jelölni újra alpolgármesternek.
Németh Zsolt, Szabadkai Verita, Bakos László, dr. Vaitsuk Mária és dr. Guiás János Zsolt (balról jobbra), a Fidesz-KDNP képviselőjelölti csapatának új tagjai
 
A városvezető arról is szólt, a közösségi média nyújtotta lehetőségeket kihasználva - nem hivatalosan - már bemutatták jelöltjeiket a pápaiaknak. Ezek a kisfilmek összesen több, mint 80 ezer megtekintést értek el a mai napig és számos biztató hozzászólást kaptak. A közösségi médiát a kampány során is fogják használni, hiszen a fiatalos, friss, lendületes és felkészült csapat tagjai otthonosan mozognak ezeken a platformokon is. A kampányban egyébként a választók megszólításának hagyományos eszközeivel is élnek, de mindennél nagyobb hangsúlyt helyeznek a pápaiak személyes megszólítására.
-Szeptember elején külön kiadványban jelentetjük meg az Esterházy2035 nevet viselő programot, aminek az egyes beavatkozási területeiről ugyancsak kikérjük majd a pápaiak véleményét.
Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő a jelöltek támogatását kérte a pápaiaktól

Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő gratulált a jelölt jelölteknek, hiszen mint mondta, a közéleti szerepvállaláshoz kell bátorság.
-Pápa város a rendszerváltás óta töretlen és jelentős fejlődésen ment keresztül, abban az itt jelenlévők - mindenki a maga területén - részt vettek. A pápaiak szeretik a városukat és számunkra fontos, hogy az itt élők egy élhető, fejlődő város lakói lehessenek. A Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei ismertek és közismertek, ezt eddigi munkájukkal érték el.
A politikus - aki 1990 és 2011 között a város polgármestere is volt - szívesen ajánlotta a pápaiak figyelmébe a jelölteket és bízik abban, hogy ezzel a csapattal folytatódhat a közös munka október 13-a után. Egyúttal továbbra is felajánlotta támogatását és segítségét a város jövője érdekében.
A sajtótájékoztató után a jelöltek együtt sétáltak át az Erzsébet ligetbe, ahol részt vettek az augusztus 20-i városi megemlékezésen.

Képek:


Címkék: választás2019
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!