Szülinapi nyereményjáték a Pápa-ma-nál


2019-08-15 07:18:28  | cikk: HuHa  | 


Szülinapi nyereményjáték a Pápa-ma-nál főképe
Bizony, kedves Olvasó, 10 évesek lettünk. Hírportálunk 2009. augusztus 15-én jelent meg a nyilvánosság előtt és azóta töretlen lendülettel tájékoztatjuk Önöket városunk híreiről, eseményeiről. Köszönet ezért munkatársainknak, akik tudósítanak Pápa városának történéseiről és köszönet Önöknek, akik rendszeresen, vagy alkalmanként ellátogatnak oldalunkra, hogy tájékozódjanak a helyi hírekről.

Egy kis statisztika

Az elmúlt években a hírportálunk ismertsége - s ami ezzel összefügg, a látogatottsága - folyamatosan emelkedett, 2018-ban több, mint 750 ezer látogatót tudhattunk magunkénak, a Pápa-ma napi látogatottsága pedig jellemzően 2000 és 2200 között mozog! Egyre nagyobb számban keresik fel az oldalunkat a helyi hírek iránt érdeklődő pápaiak, az ország különböző városában élők, de a statisztikák szerint külföldről, még a tengeren túlról is rendszeresen ránk találnak. Az idei esztendőben július 31-ig 401 802 látogatást regisztráltunk hírportálunkon.

Tíz év alatt több, mint 18 ezer hír, tudósítás, cikk jelent meg oldalunkon, s hozzá közel 200 ezer fotót közöltünk. A leglátogatottabb hónap 2018 júliusa volt, ekkor 86 637 látogatást regisztráltunk, legolvasottabb cikkünkre pedig 18 238-szor kattintottak. Köszönjük Önöknek, kérjük, továbbra is olvassák hírportálunkat!

Ajándék az ünnepelttől!

10. születésnapunk alkalmából egy 10 héten át tartó nyereményjátékot indítunk. A játék időtartama alatt minden héten egy - a hírportálunkhoz, vagy az azon megjelenő cikkekhez kapcsolódó - kérdést teszünk fel Önöknek, s a helyes válaszadók között hetente egy-egy értékes nyereményt sorsolunk ki. A kérdések egy része tippelős, más részükre a válaszok írásainkból kikereshetők.

Azok között, akik mind a 10 héten részt vesznek a játékban, a 10. hét végén egy fődíjat sorsolunk ki.

Ünnepeljenek és játszanak velünk 10 héten át!

Első heti kérdésünket és a játék szabályait ITT találhatja!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!