Bemutatkoztak a Perutz új igazolásai


2019-08-07 19:53:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bemutatkoztak a Perutz új igazolásai főképe
A Veszprém elleni rangadó előtt szurkolói ankéton mutatkoztak be a Perutz FC nyári igazolásai, az összejövetelen a drukkerek is feltehették kérdéseiket.

Bocskay László elnök, Lengyel Ferenc vezetőedző valamint az új igazolások várták a klub szimpatizánsait a már szokásosnak mondható ankéton. A Perutz stadion lelátóján elsőként Bocskay László köszöntötte a megjelenteket, majd az újonnan szerződtetett labdarúgókon volt a sor, hogy bemutatkozzanak. Zsirai Martin, Keserű Bence, Kalász Milán, Vincze Ádám, Bánki Máté, Farkas Dániel és Irmes Dávid röviden meséltek eddigi pályafutásukról, a csapaton belül betöltött pozíciójukról. A klub elnöke köszönetet mondott Lengyel Ferencnek és stábjának, hogy a tavalyi szezonban benntartották a csapatot, majd arra kérte a szurkolókat, hogy legyenek türelmesek a játékosokkal és bízzanak bennük.

Lengyel Ferenc a felkészülés értékelése után arról beszélt, hogy az alapozás során egy kérést fogalmazott meg a szakmai stáb felé.

- Szerettem volna, hogy 20-22 fős keret legyen annak érdekében, hogy minden edzésen tartalmas, jó munkát lehessen végezni, ez meg is valósult, köszönet érte a vezetőknek. Szerény célokkal vágunk neki az idei menetelésnek, az alap célkitűzés a biztos bennmaradás kiharcolása. Egyelőre azonban nem tekintünk messzire, mindig a következő meccsre koncentrálunk. Örömmel mondhatom, hogy Szigeti Ákos kivételével mindenki egészséges, így a szűkített keretbe kerülésért is nagy harc folyik majd. Idén is szeretnénk folytatni azon törekvésünket, hogy az utánpótlásnak lehetőséget biztosítsunk a szereplésre, a 18 fős keretben mindig lesz egy fiatal, akit ha a mérkőzés úgy alakul, be fogunk cserélni. Azt tudom mondani, hogy egy nagyon jó társaság alakult ki, a srácok mindent beleadnak, becsületesen dolgoznak, aminek biztos vagyok benne, hogy meglesz az eredménye.

Lengyel Ferenc hozzátette, kiegyenlített bajnokságra számít, így minden pontért nagy harc folyik majd. A cél pedig hétvégén nem is lehet más, mint az, hogy győzelemmel mutatkozzanak be a pápai közönségnek.

A Perutz FC augusztus 11-én vasárnap 17 órai kezdéssel a Veszprémmel találkozik a Várkert úton.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!