Egyéniben és csapatban is várják a futókat


2019-08-02 16:14:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egyéniben és csapatban is várják a futókat főképe
Augusztus első vasárnapja, Pápa város félmaratonja. A CardioMAX SE szervezésében augusztus 4-én negyedik alkalommal rendezik meg a Watchman Pápa Félmaratont.

Három korcsoportban (0-29, 30-43, 44 felett), egyéniben és csapatban is várják a futni vágyókat vasárnap a Fő téren, ahol minimaraton (7 kilométer), dupla minimaraton (14 kilométer), félmaraton (21 kilométer) versenyszámok közül lehet választani, utóbbit két-vagy három fős csapatban is lehet teljesíteni. Az útvonal: Fő tér - Kossuth Lajos utca - Major utca - Cinca sor - Árok utca - Március 15. tér - Tókert utca - Ady Endre sétány - Várkert - Várkert utca - Vajda Péter lakótelep - Gróf út.

A szervezők tájékoztatása szerint a regisztráció reggel 8 órakor indul, a 9:15-kor kezdődő közös bemelegítés után először dr. Áldozó Tamás polgármester, majd a CardioMAX SE elnöke, Szabó György Vilmos köszönti a futókat. A minimaraton 9:50-kor, a dupla minimaraton 9:55-kor, a félmaraton 10 órakor rajtol. Az eredményhirdetés várható ideje 13:30.

A verseny után a rajszám felmutatásával minden futó ingyen léphet be a Várkertfürdőbe.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!