Sportoltak az Igal lakótelepiek


2019-07-29 18:22:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sportoltak az Igal lakótelepiek főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ az elmúlt hévégén rendezte meg a Mozdulj Igal! szabadidősport rendezvényt, melynek célja az egészséges életmód és a mozgás népszerűsítése volt.

A sportos délutánon kicsik és nagyok számos program közül választhattak, volt többféle labdajáték, mászófal, trambulin, családi vetélkedő, ping-pong, trükkös bringák, népi játékok, a Kóter Turistaszálló melletti aszfaltos labdarúgó pályán pedig kispályás bajnokság zajlott.

- Hat együttes 1x15 perces, körmérkőzéses torna keretein belül döntötte el, melyik a legjobb csapat - tájékoztatott Németh Máté, a művelődési központ sportszervezője. - Pápai baráti társaságok neveztek a bajnokságra, de volt egy kínai csapat is. 4+1-ben bonyolítottuk le a meccseket az aszfaltos pályán és az első három helyezettet díjaztuk. Úgy vélem, jó színvonalú, gólgazdag meccseknek lehettünk szemtanúi. A győztes a Spártaiak elnevezésű gárda lett, megelőzve a Kyrgyz Rebublic és a Forza Igal kollektíváját. Egyébként a korábbi évekhez képest több elemmel készültünk, bőven 15 felett volt a kipróbálható programok száma, így biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálhatta a hozzá legközelebb álló kikapcsolódási lehetőséget és mozgásformát.

Németh Máté hozzátette, a Mozdulj Pápa, Mozdulj Vajda és Mozdulj Igal rendezvényükön idén megközelítőleg 1000 fő vett részt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!