Sportegyesületek pályázatát várja az önkormányzat


2019-07-18 15:45:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sportegyesületek pályázatát várja az önkormányzat főképe
Pápa Város Önkormányzata pályázatot hirdet pápai székhelyű sportegyesületek működésének vissza nem térítendő támogatására, a pályázat keretösszege közel 44 millió forint.

A 43.680.000 forintra Pápa város közigazgatási területén működő, pápai székhellyel nyilvántartásba vett sportegyesületek pályázhatnak. A 2019-ben összesen elnyert önkormányzati támogatás mértéke nem lehet több mint a pályázó egyesület összes egyéb helyről származó bevétele. Kivételt képeznek ezen kitétel alól azon utánpótlás nevelő tevékenységet folytató egyesületek, melyek munkája eredményeként az egyesület utánpótlás versenyzője olimpiai sportágban korosztályos világversenyen a magyar nemzeti válogatott tagjaként vett részt.

Pályázni kizárólag a pályázati adatlapon lehet, a pályázat és annak további részletei - benyújtandó dokumentumok, a támogatás felhasználása stb. - elektronikusan letölthetőek IDE kattintva.

A pályázatot egy példányban postai úton Pápa Város Önkormányzata Humánerőforrás Bizottságnak (8500 Pápa, Fő u. 5.) címezve, vagy személyesen a Pápai Polgármesteri Hivatal Titkárságához vagy elektronikusan a harcos.attila@papa.hu email címre lehet benyújtani. A pályázat beérkezési határideje: 2019. július 31.

A pályázatokat Pápa Város Önkormányzatának Humánerőforrás Bizottsága 2019. augusztus 31-ig bírálja el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!