Öt játékossal erősített a Perutz


2019-07-06 14:16:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Öt játékossal erősített a Perutz főképe
A felkészülés első hetét egymás elleni játékkal zárta le a Perutz FC, mely hat fiatal labdarúgóval erősítette meg keretét.

A nyári alapozás már június utolsó hetében megkezdődött a sárga-kékeknél, hiszen a játékosok személyre szabott edzéstervet kaptak, hogy július 1-jén ne a nulláról kelljen kezdeni a munkát. Lengyel Ferenc vezetőedző elégedett volt az első heti munkával és a játékosok hozzáállásával.

- Mindenki megfelelő állapotban tért vissza, így azonnal megkezdhettük az érdemi munkát - mondta Lengyel Ferenc. - A szombati, egymás elleni játékban már látható volt a fáradtság a fiúkon, ehhez persze a nagy meleg is hozzájárult, de láttam sok pozitívumot, főleg a második félidőben.

A játékoskeretben egy hét alatt is jelentős változások történtek, Sánta András, Bohner Roland, Ivancsics Gellért, Vallejos Dominique, Tóth Milán és Nagy Tamás is eligazolt, helyükre tehetséges, fiatal játékosok érkeztek, hiszen Kalász Milán (Ajka), Domján Roland (Veszprém), Zsirai Martin (Mosonmagyaróvár), Farkas Dániel (Csorna) valamint Vincze Ádám (Budaörs) is megegyezett a vezetőséggel, utóbbi Vincze Ottó, korábbi válogatott labdarúgó fia.

- Minden csapatrészbe kerestünk és találtunk is megfelelő játékosokat, a következő időszakban még egy-két erősítés érkezhet. Fontos, hogy olyan helyzetbe ne kerüljünk, mint tavaly, amikor a bajnokság végéhez közeledve a kiesés szele is meglegyintett minket. Bízom benne, hogy a felfrissült játékoskeretnek köszönhetően mentalitásban, gyorsaságban előre tud lépni a csapat, ugyanakkor nincs sok időnk - mindössze négy hét - hogy ezt a megváltozott keretet csapattá formáljuk. Célunk, hogy mindenben legalább egy lépést előrelépjünk, gondolok itt az erőnlétre, a gyorsaságra, a tudatosságra, harcosságra. Fontos, hogy összeálljon a védelmünk, kevesebb gólt kapjunk a tavalyinál illetve szeretnénk a sok döntetlent győzelemre váltani, tehát a támadójátékban is javulást várok - vázolta a terveket a pápai tréner.

A Perutz legközelebb Gyirmóton játszik, majd két hazai edzőmeccs következik, július 17-én 18 órától a Sopron, július 20-án szombaton 11 órai kezdéssel az RKSK lesz az ellenfél.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!