Foci délelőtt, délután


2019-07-04 17:32:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Foci délelőtt, délután főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club focitábort szervezett a 6-14 éves korosztály számára, a három turnusban közel 100-an vettek részt.

Délelőtti és délutáni edzés, szabadidős foglalkozások, Várkertfürdő és játszótér látogatás, közös fagyizás is szerepelt az öt nap programjában, az idei esemény ismét a Grund focitábor nevet kapta.

- Több mint húsz éve rendezzük meg minden nyáron a tábort, az idein a három hét során közel 100-an kergették a labdát - mondta érdeklődésünkre Horváth Imre táborvezető, a PELC edzője. - Délelőttönként két foglalkozást tartottunk a gyerekeknek, melyeken egyéni képzéseket iktattunk be, valamint létszámelőnyös és létszámhátrányos szituációkat gyakoroltunk. A közös ebéd és a Fő téri játszóterezés után kötetlen játékkal vártuk a Perutz stadionban a focipalántákat, örömmel mondhatom, hogy mindenki jól érezte magát és kellemesen elfáradt a nap végére, sőt voltak olyanok is, akik mind a három hétben velünk tartottak. A jelentkezők zöme a klub játékosa, vannak viszont néhányan, akik a nagyszülőknél épp Pápán nyaralnak, ezt kihasználva pedig szívesen csatlakoztak hozzánk. Úgy gondolom, az, hogy 21. éve töretlen népszerűségnek örvend a tábor, jól mutatja, hogy van igény az effajta aktív kikapcsolódásra.

Horváth Imre hozzátette, a turnus utolsó napja rendszeresen Várkertfürdő látogatásról szól, ahol strandolás, csúszdázás, önfeledt játék vár a picikre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!