Vízilabda tábor


2019-07-03 13:46:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vízilabda tábor főképe
A Pápai SE vízilabda szakosztálya ötnapos, ingyenes tábort szervezett az egyesület tagjai és a sportág iránt érdeklődők számára.

Vízilabda, úszásoktatás, csúszdázás, foci, röplabda és sok-sok játék jellemzi az idei tábort, melyre 23-an jelentkeztek. Cseh László, a PSE edzője és a tábor vezetője érdeklődésünkre elmondta, örömteli, hogy nemcsak fiúk, hanem négy lány is jelentkezett a foglalkozásokra, a résztvevők 60 százaléka pedig „külsős”, tehát egyelőre még nem az egyesület igazolt sportolója.

- Minden évben megrendezzük nyári táborunkat, hol saját erőből, hol pedig a Magyar Vízilabda Szövetség támogatásával. Szerencsére ebben az évben is az összes meghirdetett hely betelt, így idén is hasznos egy hetet tudunk eltölteni. A 23 fős csapat csak egy része jár hozzánk, vannak, akik most ismerkednek az alapokkal, sőt olyanok is, akik egyelőre nem rendelkeznek biztos úszástudással, velük külön csoportban foglalkozunk. A munkámat három serdülő játékos segíti, akik hamar megtalálták a közös hangot a kisebbekkel. A vízilabdázás mellett természetesen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a gyerekek ki tudjanak kapcsolódni, a váltóverseny sosem maradhat el és a strandvízilabda pályát is minden nap meglátogatjuk. A délután folyamán vízilabda mérkőzéseket nézünk illetve átbeszéljük a meccsen előfordulható szituációkat. A cél az önfeledt szórakozás és a sportág megszerettetése valamint az, hogy növeljük az utánpótlás-bázist.

A tábor július 5-én, pénteken zárul.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!