Fiatal, sikerre éhes Perutz épül


2019-07-01 20:33:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Fiatal, sikerre éhes Perutz épül főképe
Egyelőre kisebb létszámmal, 14 mezőnyjátékossal és egy kapussal kezdte a nyári alapozást a Perutz FC, mely ezidáig három játékossal erősített.

Lengyel Ferenc vezetőedző távollétében Igor Nicsenko iránymutatása mellett az edzőpályán zajlott az első, ráhangoló foglalkozás, melyen 15 játékos jelentkezett játékra. Glatz Lajos ügyvezető érdeklődésünkre elmondta, ezidáig hat játékos távozása és három labdarúgó érkezése vehető biztosra, ám a következő hetekben várható még változás.

- Sánta András, Bohner Roland, Ivancsics Gellért, Vallejos Dominique, Tóth Milán és Nagy Tamás is távozott. A felkészülést régi-új igazolásunk, Domján Roland már Pápán kezdte meg, mellette a belső védő, Szabó Sebastian Győrből valamint a támadó, Kalász Milán Ajkáról írt alá a csapathoz. Az elkövetkezendő napokban folytatjuk a kiszemeltjeinkkel a tárgyalásokat és néhány próbajátékos is érkezik, akiket a héten tesztel a szakmai stáb. A cél, hogy minél hamarabb kialakítsuk a 22 fős keretet.

Bocskay László, a klub elnöke a szezonkezdet kapcsán azt mondta, egy kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtó, szerethető, látványos futballt játszó fiatal csapat kialakítására törekszenek.

- A legutóbbi bajnokság tapasztalatait felhasználva arra az elhatározásra jutottunk, hogy a tavalyi csapat gerincéhez elsősorban pályafutásuk elején járó, motivált, fiatal játékosokat igyekszünk keresni nem elfelejtve természetesen a saját neveltjeinket. A cél, hogy a megerősödött csoport élmezőnyéhez tartozzunk és minél előrébb végezzünk - vázolta a célkitűzéseket az elnök.

Közben véglegessé vált a felkészülési program, mely hat edzőmeccset tartalmaz:

Július 6. 11:00 egymás elleni játék (helyszín: Perutz stadion)

Július 13. 11:00 Gyirmót - Perutz FC (helyszín: Gyirmót)

Július 17. 18:00 Perutz FC - Sopron (helyszín: Perutz stadion)

Július 20. 11:00 Perutz FC - RKSK (helyszín: Perutz stadion)

Július 24. 19:00 FC Ajka - Perutz FC (helyszín: Ajka)

Július 27. Kaposvár - Perutz FC (helyszín: Kaposvár)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!