Páros steel darts verseny


2019-06-30 18:33:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Páros steel darts verseny főképe
Felvidéki győzelemmel ért véget a Holdkő Darts Klub első alkalommal megrendezett páros darts versenye.

24 páros gyűlt össze a klub termében, ahova Pápa mellett Győrből, Celldömölkről, Veszprémből, Szombathelyről sőt még Dunaszerdahelyről is érkeztek dartsosok a megmérettetésre, melyet mint Szalai Richárd szervezőtől megtudtuk, hagyományteremtő szándékkal rendeztek meg.

- Az 501-es, dupla kiszállós viadal során a 24 párt négy hatfős csoportra sorsoltuk, amelyekből négy pár jutott tovább a 16-os főtáblára - tájékoztatott a szervező. - A csoportokban két nyert legig ment a játék, majd a főtáblán három, majd négy legig emeltük a játékot. A nagy hőséget figyelembe véve a döntőt is négy nyertig tartottuk öt helyett, ezzel kímélve a kitartó játékosokat. A jó hangulat mellett a színvonalra sem panaszkodhatunk, hiszen 12 darab 180 mellett a Szigeti Gergely - Stefankovics Károly és a Borbély András Szalai Richárd páros 15-15 nyilasai, illetve Illés István- Lempner István többszöri magasabb átlagú mérkőzései mind emelték a verseny fényét. A legnagyobb kiszálló Somogyi Gergő ( Zirc) nevéhez fűződik, míg a legtöbb 180-at - számszerint hármat - az Illés István- Lempner István páros dobta.

A versenyt végül egy felvidéki páros, Szigeti Gergely- Stefankovics Károly nyerte Dunaszerdahelyről, második a Banai Tibor- Pej Levente (Pápa-Eplény), harmadik a Sipos István - Eszlinger Tamás (Győr) duó lett.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!