PELC juniális


2019-06-24 18:26:26  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


PELC juniális főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club a Perutz stadionban tartotta szezonzáró ünnepségét, melyet a foci mellett főzőverseny, díjátadó és tizenegyesrúgó verseny is színesített.

A klub vezetői első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a napot, melynek egyik nem titkolt célja a közösségi szellem erősítése volt. A PELC juniálison már kora reggel gyülekeztek a főzőcsapatok, összesen 13 baráti kollektíva igyekezett minél ízletesebb ételt készíteni. A klub ezen az alkalmon adta át minden korosztályban az év legjobbjának járó jutalmait, az óvodás korcsoporttól kezdve egészen az U19-ig bezárólag az edzők javaslatára mintegy 18 játékos egész éves teljesítményét ismerték el, emellett kihirdették az év legjobbjait is, a hölgyeknél ezt a megtisztelő címet Kilinkó Nóra, a férfiaknál Péter Kristóf érdemelte ki. A díjakat dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő valamint Máté István, az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóság Versenybizottságának elnöke adta át. Tóth Péter, a klub ügyvezetője elmondta, évekkel ezelőtt vetődött fel az a gondolat, hogy legyenek olyan események, melyeket rendszeresen megrendeznek, a juniális is ezek közé tartozik.

- Szerettük volna, ha a nálunk futballozó gyerekek, az edzők, dolgozóink, a vezetőség tagjai és a szülők közösen tölthetnének el egy napot, jó hangulatban megismerkedhetnek egymással. Két olyan rendezvényünk is van már, mely a közösségépítést segíti, az egyik ilyen a PELC bál, a másik pedig az Apuka Kupa, ami idén az anyukák bajnokságával bővült. A mai napon az összes pályát használhatják a hozzánk ellátogatók, és a díjátadók mellett a legmagasabb korcsoport búcsúzóit is jutalmazzuk.

A klub kötelékébe tartozó együtteseknek négy dobogós helyezést sikerült elérni idén, az U16-os lányoknak az országos utánpótlás bajnokságban a harmadik helyet sikerült megszerezni, az U16-os fiúk a megyében második helyen zártak, a szintén a megyei pontvadászatban induló PELC-Nyárád lányai bajnokok lettek, hasonlóan a felnőtt megyei harmadosztályban induló PELC III.-hoz, mely az utolsó fordulóban kaparintotta meg az első helyet a malomsokiak elől.

- Ez egy jó társaság, baráti közösség, öröm ezekkel a srácokkal együtt játszani - mondta dr. Kovács Zoltán, a csapat tagja, aki 14 meccsen erősítette az együttes és egy találattal vette ki a részét az első helyből. - Nem a bajnoki címért vágtunk neki az idei évnek sem, mi pusztán a sportág szeretetéért vesszük fel minden hétvégén a mezt, az már csak hab a tortán, hogy sikerült aranyérmet szereznünk, gratulálok mindenkinek, aki akár csak egy kicsit is hozzátett ehhez a sikerhez.

A főzőversenyt a SZAK-MA elnevezésű csapat nyerte, akik tárkonyos gombás sertés ragut valamint áfonya mártással ízesített fánkot készítettek. A 11-es rúgó verseny győztese Dadai Viktória, Mikóczi Dániel és Radó Tamás lett. A díjazottak teljes névsora elérhető a pelc.hu oldalon. További képek hamarosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!