Hangya Kézinyár


2019-06-24 12:19:03  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Facebook  | 


Hangya Kézinyár főképe
49 gyermek részvételével idén is nagy sikerrel rendezte meg a Bakonyerdő Pápa kézilabda-palántái számára nyári táborát, mely aktív kikapcsolódási lehetőséget biztosított minden érdeklődő számára.

Az edzők idén öt témakör - sportszerűség, bátorság, vidámság, csapatszellem, tisztelet - köré építették fel a tábort. Az egy hét során a kézilabda sportágon keresztül igyekezték megmutatni a piciknek a mozgás, valamint az egészséges táplálkozás fontosságát. A szervezők a napi edzés mellett a szórakoztató programokról sem feledkeztek meg, volt Bázisrepülőtér látogatás, közös fagyizás, játszóház és vízipisztoly csata is. A gyerekek az utolsó napon tábori élményeinket rajzolták le, ahol a legjobb alkotásokat külön is díjazták és itt nyílt utoljára lehetőség megszerezni a legügyesebbeknek járó pólót.

- Kézilabda táborunk idén is igyekezett a sport és a játék szépségeit úgy ötvözni, hogy az élmények mellett szorgos kis hangyáink megismerkedhessenek olyan nagyszerű dolgokkal is, mint például az egészséges táplálkozás vagy a felesleges műanyag poharak mellőzése - mondta Kapcsándi Zsolt, a Hangya Ovikézi szakmai vezetője. - Az első, ismerkedős nap után kedden az edzés után közös fagyizás szerepelt a programban, emellett élménybeszámolót tartott Hudák Emma, a Győri Audi ETO KC volt, a Mosonmagyaróvár jelenlegi NB I-es játékosa, aki nem mellesleg egyik segítőnk is volt a hét folyamán. Hét közepén az MH Pápa Bázisrepülőtér vendégei voltunk, ahol testközelből is megnézhettünk egy MIG 21-est. Csütörtökön a Pápai Tűzoltóság jóvoltából egy hatalmas vízipisztoly csata kerekedett az udvaron, beszédes adat, hogy kevesebb, mint 15 perc alatt 4000 liter vizet locsoltunk egymásra, ami kifejezetten jólesett a kánikulában, mondanom sem kell, a gyerekek nagyon élvezték. A hét lezárásaként az utolsó edzések után tábori élményeiket rajzolták le a lurkók, ahol a legjobb lány alkotás díját Réthi Adél, a fiúkét Szaller Noel nyerte meg. Az utolsó matricákat valamint a pólókat egy minigála keretében vehették át a fiúk és lányok.

A szakmai vezető hozzátette, mindenki kiváló munkát végzett az öt nap során és bízik benne, hogy minden gyermek maradandó élménnyel tért haza és jövőre is jelentkezni fog a nyári táborba.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!