NEJ vízilabda kupa


2019-06-16 19:27:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


NEJ vízilabda kupa főképe
Három csapat részvételével utánpótlás vízilabda tornát szervezett a Pápai SE vízilabda szakosztálya, melyen a házigazdák második helyen végeztek.

Hosszú évekre nyúlik vissza a Játékfesztivál ideje alatt megrendezésre kerülő mini bajnokság, idén a hazaiak mellett Sopron és Balatonfüred 2003 után született pólósai ugrottak vízbe. A pápaiak kezdésként két góllal, 9-7-re győzték le a soproniakat, majd pihenés nélkül a Balaton-partiakkal találkoztak. Cseh László tanítványain látható volt a fáradtság, és 3-2-es vezetés után képtelenek voltak betalálni, a fürediek 7-3-ra nyertek.

- Végig szoros volt a mérkőzés, csak az utolsó percekben sikerült kétgólos előnyt szerezni és azt megtartani a meccs végét jelző dudaszóig - idézte fel a győztes meccset a PSE edzője, Cseh László. - Két serdülő korú játékosunk - akik már az ifjúságiak között is komoly szerepet töltenek be - Wieder Dominik hátul, Csákvári Tibor elől volt nagyon a csapat hasznára, de a padról is sokan hozzátettek a sikerhez. A Balatonfüred edzője jó taktikát választott ellenünk a folytatásban, a centerünket jól vonták ki a játékból, így a támadójáték nem volt hatékony. De nem ezen múlott, egész egyszerűen elfáradtunk.

A tornát Balatonfüred nyerte, a legjobb játékosnak Wieder Dominikot (Pápa) választották, a legjobb kapus Hruby Márton lett Sopronból.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!